miércoles, 25 de mayo, 2022  |  
El Teatre Principal presenta ‘Las canciones’, una representació teatralitzada sobre textos de Txékhov El Teatre Principal presenta ‘Las canciones’, una representació teatralitzada sobre textos de Txékhov

- 28 febrero, 2020 -

L'actuació de aquestes persones que es junten per escoltar música serà diumenge 1 de març a les 18.00 hores El Teatre Principal presenta ‘Las canciones’, una representació teatralitzada sobre textos de Txékhov

L’actuació de aquestes persones que es junten per escoltar música serà diumenge 1 de març a les 18.00 hores

Castellón Información

El Teatre Principal de Castelló presenta diumenge 1 de març a les 18 hores la funció «Las canciones» de Pablo Messiez a partir de personatges i situacions d’obres de Txékhov, una producció de El Pavón Teatro Kamikaze interpretat per Javier Ballesteros, Carlota Gaviño, Rebeca Hernando, José Juan Rodríguez-Claro, Joan Solé i Mikele Urroz.

En “Las canciones” un grup de persones es reuneixen per a escoltar música. I el que en principi semblava un acte inofensiu -un grup de gent escoltant i cantant músiques- termina per transformar-los a tots. L’obra de Pablo Messiez naix del desig de detenir-se en el misteri d’escoltar.

El punt de partida per a l’escriptura i creació de “Las canciones” ve marcat pels personatges i situacions de les obres de Txékhov, en especial «Les tres germanes” i “Ivanov” que es creuen i alimenten l’acció d’escoltar com procediment organitzador de la trama.

En l’obra, Iván, Olga i Irina son tres germans que junt amb Miguel, amic de la família, es dediquen a escoltar cançons. Ho fan sistemàticament des del dia de la mort de son pare, fa un any, com a forma de fugir del món exterior en el que ell -músic de gran fama al país-. Ha sigut trobat culpable d’un acte tan ominós que la família no el pot ni nomenar. “Las canciones” conta el dia que l’escolta de les cançons es veu interrompuda per la visita de dos músics fans del pare mort que farà que les relacions entre els integrants de la família canvien per sempre.

Whatsapp Telegram