Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
miércoles, 22 de marzo del 2023 | Última actualización: 22:51

Advertisement
Advertisement

El teatre Payà de Borriana obri les seues portes en desembre al guitarrista Pedro Navarro i a la ballaora Ana Llopis

Tiempo de Lectura: 21 segundos

Noticias Relacionadas

Aquest serà un espectacle on es mesclarà la fusió de la dansa flamenca amb la banda del músic de Nules i es tastaran temes propis de l’artista

Castellón Información

El pròxim 12 de desembre a les 20:00 hores es posarà en escena al Teatre Payà de Borriana l’espectacle del guitarrista i compositor Pedro Navarro. Tot un esdeveniment narrat amb una guitarra internacional abraçada al flamenc i a la música moderna.

 width=

El regidor de Cultura de Borriana, Vicent Granell, ha presentat una de les actuacions de la programació cultural de la tardor que tindrà lloc aquest final d’any al teatre de la capital de la Plana Baixa. Després de la seua tornada del Festival de Guitarra de Venècia el passat mes d’octubre, Pedro Navarro es retroba amb el seu públic més fidel al Teatre Payà, per a presentar els nous temes de creació pròpia.

Serà un espectacle on es mesclarà la fusió de la dansa flamenca d’Ana Llopis amb la banda del guitarrista de Nules i on es podran escoltar temes propis, a mans del guitarrista internacional. Abans de l’actual pandèmia de la Covid 19, el guitarrista havia recorregut els cinc continents, i havia passat per ciutats tan dispars com Nova York, Chicago, Kansas City, Albuquerque, Los Angeles, Sidney, Canberra, Roma, París, Estocolm, Donar se Salaam, Yaoundé, Guayaquil, Madrid, Ottawa, Mont-real, Calgary, Edmonton, Ille de Re, Vendôme, Sofia, i Sozopol.

En paraules del guitarrista “em trobe il·lusionat de tornar als escenaris de la nostra terra“, després d’haver hagut de suspendre concerts a Singapur, el Japó, el Canadà els Estats Units i altres cites a tot Espanya, durant aquest 2020. El regidor de Cultura ha mostrat la seua satisfacció per “comptar amb l’estrena d’un espectacle d’un artista de la categoria internacional i de la qualitat musical de Pedro Navarro, que a més és de la Plana Baixa i que inclou també l’acompanyament de la bailaora internacional borrianenca Ana Llopis”.

Advertisement
Advertisement