Jueves, 13 de agosto, 2020  |  
Els dos tallers d’ocupació Et Formem de Benicarló es reincorporen a l’activitat laboral Els dos tallers d’ocupació Et Formem de Benicarló es reincorporen a l’activitat laboral

- 27 mayo, 2020 -

Els dos tallers d’ocupació Et Formem de Benicarló es reincorporen a l’activitat laboral Els dos tallers d’ocupació Et Formem de Benicarló es reincorporen a l’activitat laboral

Les classes teòriques no es podran reprendre de moment per les mesures de distanciament social

Juan José Benito/Castellón Información

Els dos tallers d’ocupació Et Formem de Benicarló es reincorporen a l’activitat laboral.

Això, els alumnes-treballadors, professorat i direcció dels dos tallers d’ocupació Et Formem concedits a Benicarló han tornat al treball després de més de dos mesos d’aturada forçada per la crisi sanitària de la Covid-19.

Els dos tallers tenen una subvenció de 116.000 euros cadascun i estan finançats pel Fons Social Europeu, per la Generalitat Valenciana, a través de Labora, i pel propi Ajuntament de Benicarló.

La reincorporació per el moment se centrarà exclusivament en la vessant pràctica dels tallers, atés que les mesures de distanciament social no permeten ara per ara reprendre la formació teòrica.

BENICARLO TALLERS D'OCUPACIO 1

El primers treballs després de la reincorporació s’han centrar al jardí de la plaça de la Comunitat Valenciana, on els alumnes han començat a fer tasques de manteniment. També d’actuat a l’Hort de la Mar, on s’ha acumulat una gran quantitat d’herba durant aquests dos mesos i mig.

El regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez, s’ha mostrat satisfet per la reactivació dels dos tallers, “era important tornar per tal d’assegurar que es puguen acabar d’impartir tots els continguts previstos en el curs”.

Dels dos programes, un es gestiona directament des de l’Ajuntament de Benicarló i l’altre a través del Pacte Territorial per l’Ocupació Maestrat Litoral (Obsedi Maestrat), un projecte amb seu a Benicarló que inclou, a més, les poblacions de Vinaròs, Peníscola, Alcalà de Xivert, Santa Magdalena, Càlig, Sant Jordi i Sant Rafael del Riu.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *