sábado, 23 de octubre, 2021  |  
L’UJI aborda l’higiene postural i la millora de la salut mitjançan el taller ‘Treball Saludable’ L’UJI aborda l’higiene postural i la millora de la salut mitjançan el taller ‘Treball Saludable’

- 30 septiembre, 2019 -

Les sessions, de caràcter gratuït, es desenvoluparan als diferents centres del campus des del mes d'octubre fins a maig L’UJI aborda l’higiene postural i la millora de la salut mitjançan el taller ‘Treball Saludable’

Les sessions, de caràcter gratuït, es desenvoluparan als diferents centres del campus des del mes d’octubre fins a maig

Castellón Información

La Universitat Jaume I inicia l’1 d’octubre una nova edició del programa ‘Treball saludable’, una iniciativa que va començar el passat curs i que pretén millorar la salut de la comunitat universitària i del públic en general a través d’un programa de gimnàstica suau.

Aquest curs aquesta iniciativa, impulsada pel Vicerectorat de Campus i Vida Saludable, el Servei d’Esports i el programa UJI Hàbitat Saludable, s’estendrà des del mes d’octubre i fins al mes de maig després de l’èxit de participació del curs passat on en un semestre la participació va ser superior a 1.300.

El programa mantindrà les sessions d’estiraments i tonificació per a la millora de la postura corporal al treball, l’aula i la vida diària que es duran a terme en dos horaris de dilluns a dijous. El primer horari, de 8 a 8.30 hores, tindrà lloc als vestíbuls dels diferents centres (facultats i escola) i el segon horari, d’11 a 11.30 hores, es realitzarà en els espais habilitats del nivell 0 de la Biblioteca, l’edifici de Rectorat, l’edifici d’Espaitec II i a l’Escola de Doctorat i Consell Social.

Aquesta activitat física estarà oberta a tota la comunitat universitaria (PAS, PDI, alumnes etc) i les persones interessades poden acudir a qualsevol dels espais i horaris. No cal inscripció prèvia ni roba especial o dutxar-se en finalitzar l’activitat, ja que està pensada per a poder fer-ho amb roba de carrer i sense suar.

Whatsapp Telegram