Noticias Castellón
sábado, 23 de septiembre del 2023 | Última actualización: 14:36

El proper 7 d’agost es realitzarà la cinquena edició de la ‘Tallada de Cabells Solidària’ a Vinaròs

Tiempo de Lectura: 2 minutos

Noticias Relacionadas

La recaptació aconseguida en aquesta jornada serà donada a l’associació de familiars amb xiquets i adults discapacitats AFANIAD 

Castellón Información 

El proper 7 d’agost, de 10:00 a 13:00 h. i de 16:00 a 19:00 h. a la Pèrgola del Passeig de Colom, es durà a terme la V edició de la Tallada de Cabells Solidària, una activitat que enguany es realitza a benefici d’ AFANIAD.

SONY DSC

El regidor de Comerç, Domènec Fontanet, ha volgut mostrar el suport de l’Ajuntament de Vinaròs cap a aquesta iniciativa que impulsa la solidaritat de la ciutadania i ha agraït el gran esforç que realitzen els perruquers en el seu dia lliure per poder tallar els cabells i donar la recaptació per a una bona causa.

La presidenta de l’Associació de Perruqueries de Vinaròs, Marga Alcaraz, ha agraït al seu torn la col·laboració del consistori, especialment de la Brigada Municipal, i també de les empreses, col·laboradors i participants d’aquesta activitat que ofereixen la seua ajuda de manera desinteressada.

Igual que altres anys, cada tiquet per tallar els cabells, tant en xiquets com en homes o dones, tindrà un cost de 5 euros. Es demana que es porten els cabells ja rentats i desembolicats, per facilitar la feina dels més de 30 professionals que estaran treballant al passeig tot el dia.

Cartell(2)Els qui ho desitgen, ha indicat Carmen Escobar, representant de l’organització sense ànim de lucre ‘Mechones Solidarios’, poden també donar aquells flocs de pèl de més de 20 centímetres per a la confecció de pròtesis capil·lars.

“Aquestes pròtesis es lliuren gratis a dones i xiquetes sense recursos afectades pel tractament de quimioteràpia. A l’ajudar donant cabell el cost de confecció d’aquestes pròtesis es redueix en més d’un 80%, de manera que és una gran ajuda per a les persones que ho necessiten “, ha agregat.
Finalment, Germán Zorrilla, voluntari de l’associació de familiars amb xiquets i adults discapacitats – AFANIAD – ha convidat a tothom a participar en aquesta activitat i ha agraït tota l’ajuda i suport que reben gràcies a la col·laboració i solidaritat de totes les persones involucrades en aquesta ‘Tallada de Cabells Solidària’.

Alguns membres d’AFANIAD han estat també presents durant la presentació de l’activitat i han visitat l’Ajuntament per conèixer de primera mà com és el treball que es realitza al consistori.