Noticias Castellón
sábado, 13 de abril de 2024 | Última actualización: 00:21

Susana Fabregat mostra el suport del Consell a la localitat d'Azuébar

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 9 segundos

Noticias Relacionadas

La delegada del Consell a Castelló, ha mantingut una trobada de treball on s'han abordat les inversiones de la Generalitat al municipi

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, ha mantingut una trobada de treball amb l’alcaldessa d’Azuébar, Jessica Miravete, per a conéixer les principals necessitats dels veïns d’este municipi, així com les inversions de la Generalitat.

En la reunió s’han abordat accions relacionades amb polítiques d’habitatge, rehabilitació d’edificis o projectes en matèria d’educació. Fabregat ha mostrat el suport de la Generalitat per a solucionar les necessitats d’esta localitat, iniciatives que van encaminades a tractar de “millorar la qualitat de vida dels veïns”, ha assenyalat la delegada del Consell.

Així mateix ha destacat la importància de la gestió municipal per a “continuar avançant” en àrees fonamentals com ara servicis socials o educació i posar en marxa accions reals que fomenten “l’activitat econòmica d’estos municipis que tenen poca població i que presenten una idiosincràsia molt especial”.

Per la seua part, l’alcaldessa d’Azuébar ha volgut agrair la “sensibilitat i importància d’estes visites que està fent la delegada del Consell”. Unes trobades de treball que s’emmarquen en l’aposta de la Generalitat per mantindre una escolta activa amb els 135 municipis de la província de Castelló.