Lunes, 24 de febrero, 2020  |  
‘Susan i el diablo’ arriba al Teatre Principal de Castelló el dissabte 11 de gener ‘Susan i el diablo’ arriba al Teatre Principal de Castelló el dissabte 11 de gener

- 10 enero, 2020 -

Es va estrenar a la Mostra d'Autors Contemporanis d'Alacant i també s'ha vist al Teatre Principal de València ‘Susan i el diablo’ arriba al Teatre Principal de Castelló el dissabte 11 de gener

És una obra del valencià Chema Cardeña protagonitzada per Mª José Goyanes

Castellón Información

Fidel a la seua línia de programació que porta a Castelló els millors espectacles del panorama nacional, el Teatre Principal de Castelló porta el dissabte 11 de gener al seu escenari l’obra ‘Susan y el diablo’

“Susan y el diablo” és una obra del valencià Chema Cardeña que fou estrenada al Teatre Principal d’Alacant dins de la programació de la Mostra d’autors contemporanis que se celebra cada any a Alacant i que en aquesta edició feia un homenatge a la figura i l’obra de Chema Cardeña. Després l’obra es va veure al Principal de València i en l’actualitat realitza una gira per tota Espanya.

‘Susan y el diablo’, ens mostra una entrevista a Susan Atkins, membre de la banda criminal de Charles Manson, coneguda com ‘La Família’, condemnada a cadena perpètua per l’assassinat de set persones, entre elles l’estrella de cine Sharon Tate.

El seu autor Chema Cardeña, que també és director del muntatge, explica que l’obra tracta d’interrogar sobre si la situació que viu Susan Atkins que, víctima d’un càncer terminal desitja morir fóra de la presó, és una qüestió de justícia o venjança.

La història se situa en 2008, quan el periodista Paul Walkins (Manuel Valls) acudeix a la presó de La Frontera, en Los Ángeles, per a entrevistar Susan Atkins (María José Goyanes) qui, després catorze temptatives de aconseguir la llibertat condicional, tracta de convèncer una vegada més al tribunal per a què se la concedeixen.

Durant l’entrevista, Atkins recorda el seu “terrible passat”, parla de la seua redempció i descobreix un gran secret que lligarà la seua vida a la del periodista per sempre.

Este espectacle, segons Cardeña, es pregunta si l’Estat deu cedir davant asumptes com la compassió o l’empatia cap als condemnats , si la redempció d’un crim deu considerar les circumstàncies, o si la societat pot barrejar els sentiments i les normes.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *