Noticias Castellón
jueves, 18 de agosto del 2022 | Última actualización: 12:09

Surten a licitació les obres de reforma del Casal Jove i la Casa de la Cultura de Nules

Tiempo de Lectura: 58 segundos

Noticias Relacionadas

La quantitat màxima de licitació és d’1.076.842,00 euros i el termini previst d’execució és de sis mesos a contar des de la data de l’acta de replanteig

L’Ajuntament de Nules ha tret la licitació de les obres de reforma del Casal Jove i de la Casa de la Cultura de la localitat.

De manera que, la quantitat màxima de licitació és d’1.076.842 euros i el termini previst d’execució és de sis mesos a contar des de la data de l’acta de replanteig. Per tant, les empreses interessades en presentar oferta ho poden fer fins el dia 20 d’agost, tenint en compte que l’únic criteri per a presentar-se és el preu encara que deuen complir amb la classificació de contractista que exigeix el plec administratiu.

Amb tot, les ofertes cal presentar-les a la Plataforma de Contractació de l’Estat on es troben publicats també els plecs.

L’alcalde, David García, assenyala que “es tracta d’una obra molt important per al municipi, especialment per als més joves que en breu podran tindre unes instal·lacions en millors condicions que les actuals”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí