Noticias Castellón
viernes, 19 de agosto del 2022 | Última actualización: 23:01

Surt a licitació a Benicarló la construcció d'un pàrquing per a vehicles pesats al polígon El Collet

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 19 segundos

Noticias Relacionadas

El projecte preveu l'asfaltat de la parcel·la, senyalització de l'aparcament, il·luminació del pàrquing i la instal·lació de càmeres de seguretat

La Plataforma de Contractació del Sector Públic ha publicat la licitació de les obres de construcció d'un aparcament per a vehicles pesats a Benicarló, al polígon industrial El Collet, en uns terrenys de 6.045,50 metres quadrats de propietat municipal.

El projecte preveu l'asfaltat de la parcel·la i la senyalització horitzontal dels diferents itineraris i places d'aparcament. També s'inclou la il·luminació del pàrquing i la instal·lació de càmeres de seguretat connectades amb la Policia Local de Benicarló.

Paral·lelament, es construiran voreres als voltants de la parcel·la i es repararà l'asfalt en diferents zones del polígon deteriorades pel pas del temps.

L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, responsable del Departament d'Urbanisme, ha assenyalat que “l'actuació és molt necessària per tal de dotar de millors serveis els usuaris del polígon” i ha recordat que “aquesta actuació s'inclou en el Pla Director de les Àrees Industrials de Benicarló, un document que ens ha permés identificar les principals necessitats de les nostres àrees industrials i que ara implementem amb aquest aparcament per tal que els transportistes i conductors de vehicles pesats puguen utilitzar-lo de manera segura i controlada”.

Les obres, que tenen un temps d'execució previst de tres mesos, es podran executar a través d'una subvenció de l'IVACE (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial).

Els treballs s'han valorat en 199.992,59 euros. El termini de presentació d'ofertes finalitza el 26 de juliol.