Noticias Castellón
lunes, 04 de julio del 2022 | Última actualización: 01:49

El municipi de Suera aspira a ser el poble que més recicla vidre de la província de Castelló

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 13 segundos

Noticias Relacionadas

Els guanyadors seran els que major increment de reciclatge de vidre tinguen respecte a 2021 i també es valorarà la difusió de la campanya

Castellón Información

Suera participa en el «repte mapamundi» de la Diputació de Castelló en col·laboració amb Ecovidrio per potenciar el reciclatge de vidre que estarà en funcionament fins al 31 de juliol.

Per donar a conéixer el projecte s’ha decorat un dels iglús de vidre ubicat a la plaça de la Font Seca. «Aquest tipus d’iniciatives ajuden al planeta i animen a la gent a participar«, manifesta l’alcalde de Suera, José Martí, qui considera clau «aprendre a reciclar per aconseguir reduir els nostres residus».

El concurs s’ha dividit en tres categories amb tres guanyadors cadascuna. Suera competeix en la categoria C, destinada als municipis amb menys de 2.000 habitants. Els guanyadors seran els municipis que major increment de reciclatge de vidre tinguen respecte a 2021 i també es valorarà la difusió de la campanya i les possibles activitats dutes a terme. «Acceptem el repte!», comenta Martí. Així mateix, l’alcalde espera una «gran participació del veïnat i assolir l’objectiu».

La participació en aquesta iniciativa se suma a altres projectes en els quals participa la localitat com la recollida solidària de taps en col·laboració amb Don Tapón, el servei mensual d’Ecoparc Mòbil de Reciplasa i activitats programades amb els educadors ambientals de la campanya de Diputació de Castelló «Reciclar és cosa nostra. Fem-ho de categoria».