Noticias Castellón
miércoles, 01 de febrero del 2023 | Última actualización: 12:02

L'Ajuntament de Suera estrena revista per apropar l’actualitat local i els nous serveis als seus habitants

Tiempo de Lectura: 19 segundos

Noticias Relacionadas

Es tracta d’un butlletí que inclou informació d’actuacions i millores al poble, activitats, agenda municipal i programació d’associacions

Castellón Información

L’Ajuntament de Suera ha presentat el seu primer butlletí municipal amb totes les novetats que succeeixen a la localitat. Una revista dividida en sis seccions per abarcar tots els àmbits: actuacions i millores, activitats, serveis, associacions, padró i agenda. width=

“L’objectiu és traslladar tota la informació al veïnat i seguir fomentant la transparència”, ha manifestat José Martí, alcalde de Suera, el qual també ha destacat la importància dels canals de difusió pels perfils socials del consistori.

Encara que està pensat per un format digital tant de lectura com de difusió, també es repartirà una versió en paper pels establiments del poble per aquelles persones que així ho preferisquen. “Aquest butlletí també volem que siga un aparador de la oferta associativa i lúdica de Suera i fomentar-la”, conclou José Martí, Alcalde de Suera.

En aquest primer butlletí es pot trobar des de l’estrena del punt de recàrrega de vehicles elèctrics a dades de participació en l’ecoparc mòbil, el primer concurs de poesia i microrrelat pel 8M, la recollida de material per a Ucraïna, les últimes activitats organitzades per les associacions locals o l’agenda dels pròxims dies amb les festes dels Quintos i la Fira del llibre.