Noticias Castellón
sábado, 04 de febrero del 2023 | Última actualización: 22:25

S’inicia el Taller d’Ocupació Benicarló Rehabilita per a persones desocupades

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 2 segundos

Noticias Relacionadas

El programa té una durada de 12 mesos i formarà en la branca de paleta a 10 persones. Els alumnes realitzaran treballs pràctics al IES Ramón Cid consistents en la rehabilitació i manteniment de les instal·lacions esportives.

Aquesta setmana arrancava el Taller d'Ocupació Benicarló Rehabilita que durantels pròxims 12 mesos els proporcionarà formació relacionada amb el ram professional de paleta.

L'alcaldessa, Xaro Miralles, i el regidor de Promoció Econòmica, Raúl García, han donat la benvinguda als 10 alumnes-treballadors i explicaven que l'alumnat obtindrà dos certificats de professionalitat: nivell I (EOCB0109) d'Operacions auxiliars de revestiments continus en construcció i nivell II (EOCB0108) de Fàbriques del ram de paleta.

Sessions teòriques i pràctiques

L'alumnat ha començat la seua etapa formativa amb les sessions teòriques que formen part del programa formatiu del taller, que completarà amb visites a empreses i centres especialitzats en la matèria.

Paral·lelament, l'alumnat realitzarà els treballs pràctics en diverses ubicacions de Benicarló i se centraran en la rehabilitació i manteniment de les instal·lacions esportives de l'IES Ramón Cid.

  El taller compta amb el finançament del Fons Social Europeu, la Generalitat Valenciana, a través de Labora, i el propi Ajuntament de Benicarló.