Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
viernes, 31 de marzo del 2023 | Última actualización: 22:48

Advertisement
Advertisement

‘Sin Ojana’ porta a Vilafranca la seua particular visió del flamenc dins de la Mostra de Teatre Reclam

Tiempo de Lectura: 58 segundos

Noticias Relacionadas

Tot i que l’escenari estava ple de cadires, es tracta d’una representació amb un únic intèrpret que, amb la participació del públic, barreja flamenc, circ i malabars

Castellón Información

El dissabte 4 de desembre tenia lloc la darrera funció a Vilafranca de la Mostra de Teatre Reclam. Era el torn de ‘Sin Ojana’, de la companyia cordovesa Chicharrón Circo Flamenco. Sobre l’escenari un relat amb un fort missatge social de la mà de Chicharrón, protagonista de la història.

Tot i que l’escenari estava ple de cadires, es tracta d’una representació amb un únic intèrpret que, amb la participació del públic, barreja flamenc, circ i malabars.

El punt de partida és la dansa andalusa per excel·lència i l’attrezzo i l’escenografia hi giren al voltant. Tanmateix ‘Sin Ojana’ ens porta una concepció oberta del flamenc, fusionada amb el teatre i el circ.

Una obra per a tots els públics, encara que, les interpretacions són diferents segons l’edat de l’espectador.

Chicharrón Circo Flamenco era la primera vegada que passava per terres vilafranquines encara que desitgen que en un futur la seua presència al territori valencià s’incremente.

Advertisement
Advertisement