Noticias Castellón
martes, 03 de octubre del 2023 | Última actualización: 22:29

Simó celebra la iniciativa de Santa Magdalena creant habitatge social municipal

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 22 segundos

Noticias Relacionadas

El candidat del PSPV a les Corts per Castelló, Rafa Simó, aplaudeix la iniciativa de l’alcalde de Santa Magdalena de Polpís, Sergio Bou, d’adquirir un immoble actualment en mans de la banca per a rehabilitar-lo com a habitatges socials. Simó afirma que el compromís del Ximo Puig és que la pròxima legislatura siga la de l’habitatge i que s’abordarà la problemàtica de l’accés a un habitatge digne i assequible.

“El govern del president Puig té clar que cal col·laborar amb els municipis en aquesta matèria i estarà al costat de l’Ajuntament per a fer-se amb la propietat del bloc i després rehabilitar-lo perquè siguen habitables a preus raonables”. La proposta de la candidatura que lidera Sergio Bou planteja repartir els 18 habitacles existents en sis per a famílies en situació de vulnerabilitat, sis per a joves de la localitat i sis més per a persones majors amb mobilitat reduïda. “Són els col·lectius que més pateixen aquesta situació i els que precisen de tota l’atenció pública perquè puguen portar a terme el seu projecte de vida ací”.

“Des del PSPV apostem per una vida digna per a avançar cap a una societat més justa. Seguirem treballant per a assegurar la qualitat de vida impulsant mesures com la llei d’habitatge i de qualitat de l’arquitectura, el bo lloguer jove i el Pla Estatal de l’Habitatge 2022-2025″, ha assegurat Rafa Simó.

El candidat ha conegut el projecte de primera mà en una visita a la localitat del Maestrat acompanyat per l’integrant de la llista autonòmica Ernest Blanch i la senadora Ana Edo.