Noticias Castellón
viernes, 23 de febrero de 2024 | Última actualización: 16:45

Silvia Colom convoca la Taula de Vilafranca per a abordar la situació de l'empresa Marie Claire

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 44 segundos

Noticias Relacionadas

Convocarà la Taula el divendres dia 9 amb l'objectiu de reunir els alcaldes dels Ports, l'Alt Maestrat, el Maestrazgo i Gúdar Javalambre

L'alcaldessa de Vilafranca, Silvia Colom, convocarà el divendres dia 9 a les 12h la Taula de Vilafranca, amb l'objectiu de reunir els alcaldes dels Ports, l'Alt Maestrat, el Maestrazgo i Gúdar Javalambre (totes dues comarques turolenques) per a abordar la situació generada després dels anuncis de l'empresa Marie Claire. Silvia Colom ha remarcat que "volem analitzar la realitat existent per a fer-li front, però sobretot volem planificar el futur, amb Marie Claire oberta i generant llocs de treball però amb més i millors alternatives industrials, empresarials i serveis públics que generen llocs de treball que permeten als nostres pobles viure i treballar". La Taula es reunirà a les Sales Gòtiques de l'Ajuntament de Vilafranca.

Silvia Colom ha insistit en la importància de treballar de manera conjunta entre pobles, administracions i societat civil per a revertir la situació generant futur i esperança per als afectats per la situació de Marie Claire, les seues famílies i tots aquells que poden veure's afectats de manera indirecta. "Tots, d'una manera o una altra, ho estem patint i entre tots hem de ser conscients de què depén de nosaltres fer possible un futur d'ocupació i vida als nostres pobles".

La Taula de Vilafranca pretén ser el primer pas per al disseny global de les accions necessàries que possibiliten l'activitat econòmica als pobles dels Ports, l'Alt Maestrat, el Maestrazgo i Gúdar-Javalambre. "Malgrat ser de províncies i autonomies diferents no coneixem de fronteres i amb fets com la coordinació en les llevaneus, la Samu compartida, els alumnes de Terol que venen a l'IES a Vilafranca, tots els treballadors de Marie Claire de pobles turolenques...estem demostrant que anem units davant les administracions per a demandar les inversions necessàries que possibiliten la creació i manteniment de llocs de treball. Accions que han d'anar en clar suport als qui volen apostar amb els seus negocis per viure ací", ha recalcat l'alcaldessa.