Noticias Castellón
sábado, 30 de septiembre del 2023 | Última actualización: 04:15

Serveis Públics de Vila-real recorda a les penyes que disposen d’un servei gratuït de recollida de voluminosos i aparells elèctrics

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 46 segundos

Noticias Relacionadas

El regidor responsable del àrea, Xus Madrigal, explica que “és important que aquests residus depositen de manera correcta i autoritzada per a evitar molèsties i brutícia als carrers i per a garantir el seu adequat tractament”

La Regidoria de Serveis Públics fa de nou una crida a les penyes de Vila-real, que durant aquests dies estan posant a punt els seus casals amb motiu de les festes de la Mare de Déu de Gràcia, perquè utilitzen el servei gratuït de recollida de voluminosos i residus d’aparells elèctrics i electrònics (RAEE) que ofereix l’Ajuntament de Vila-real. El regidor responsable de l’àrea, Xus Madrigal, explica que “en aquests dies previs a les festes, o també una vegada acabades, és habitual que les penyes aprofiten per a desfer-se de mobiliari o d’un altre tipus de residus voluminosos i és important que aquests residus depositen de manera correcta i autoritzada per a evitar molèsties i brutícia als carrers i per a garantir el seu adequat tractament”.

Per això, l’Ajuntament de Vila-real posa a la seua disposició un servei gratuït de recollida que es pot sol·licitar de manera telefònica (964 547 252) o presencial, al carrer Carinyena, 21, de dilluns a dissabte, de 9.00 a 14.00 hores, i dijous, addicionalment, fins a les 21.00 hores. Una vegada rebut l’avís, s’indicarà a la persona interessada el dia i l’hora en què pot depositar els estris per a recollir al carrer, així com el límit de volum permés per veí.

D’altra banda, Serveis Públics també recorda que aquests voluminosos i aparells elèctrics també poden depositar-se en l’ecoparc, situat en la partida Solades, 64, en el camí del Segon Sedeny, s/n. Aquest mes d’agost, i a conseqüència de la normativa que afecta els treballs que es realitzen a l’aire lliure en períodes d’onades de calor, l’horari de l’ecoparc és de 8.00 a 14.40 hores fins al 31 d’agost. A partir de l’1 de setembre i fins al 30 de setembre, l’horari serà de dilluns a dissabte, de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores; els diumenges, de 9.00 a 14.00 hores.