Noticias Castellón
lunes, 04 de julio del 2022 | Última actualización: 01:49

El servei d’autobús gratuït de Vila-real reforça la connexió amb l’ermita els dos caps de setmana de Pasqua 

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 15 segundos

Noticias Relacionadas

Es pretén facilitar l’accés al paratge i en concret, s’han fet canvis en la línia 2, que afectaran els dies: diumenge (21) i dilluns (22) de Pasqua;  dissabte (27) i diumenge (28), vespra de Sant Vicent Ferrer. Aquests dies, no es prestarà el servei de la línia 2A i s’amplia la 2B, que enllaça amb l’ermita, des de les 10.00 h fins a les 23.30 hores

Castellón Información

El servei d’autobús públic i gratuït reforça la línia que comunica la ciutat amb el paratge del Termet de la Mare de Déu de Gràcia amb motiu de les vacances de Pasqua. En concret, s’han fet canvis en la línia 2, que afectaran els dies: diumenge (21) i dilluns (22) de Pasqua;  dissabte (27) i diumenge (28), vespra de Sant Vicent Ferrer. Aquests dies, no es prestarà el servei de la línia 2A i s’amplia la 2B, que enllaça amb l’ermita, des de les 10.00 h fins a les 23.30 hores.

“Són molts els vila-realencs i vila-realenques que aprofiten els dies de Pasqua per a gaudir del paratge del Termet i viure la festa a l’ermita. Per aquest motiu i per a facilitar als ciutadans l’arribada a l’ermita per a complir amb una tradició tan nostra, hem decidit reforçar aquests dies e servei de bus, únic a tota Espanya completament gratuït i el primer de Vila-real”, assenyala el regidor de Mobilitat, Emilio M. Obiol.