miércoles, 19 de enero, 2022  |  
Serralvo: “El PP ha trobat en la modificació del PGOU l’excusa per a explicar la gestió feta durant 16 anys a Vila-real” Serralvo: “El PP ha trobat en la modificació del PGOU l’excusa per a explicar la gestió feta durant 16 anys a Vila-real”

- 29 enero, 2020 -

Recorda gestions urbanístiques com la Ciutat del Taulell, Fritta o expropiar per 100.000 euros que no figuraven en el pla general del 93 Serralvo: “El PP ha trobat en la modificació del PGOU l’excusa per a explicar la gestió feta durant 16 anys a Vila-real”

El portaveu municipal de Vila-real assegura que el problema resideix en la gestión que van fer els populars del document del 1993. Recorda gestions urbanístiques com la Ciutat del Taulell, Fritta o expropiar per 100.000 euros un solar per a l’EOI que va acabar costant 1,2 milions d’euros per sentència judicial no figuraven en el pla general del 93

Castellón Información

El portaveu de l’equip de govern, Javier Serralvo, ha lamentat hui la “nova mentida del Partit Popular de Vila-reali el seu portaveu, Héctor Folgado” en relació a la gestió urbanística i la modificació del PGOUque ahir el Ple va aprovat sotmetre a informació pública per a mitigar l’impacte de l’urbanisme anterior a 2011. Serralvo s’ha referit als intents del PP de “fer creure a la ciutadania” que els problemes de gestió urbanística que enfronta Vila-real, amb el pagament en vuit anys de 28,4 milions d’euros, són conseqüència del PGOU de 1993.

“Si tan roïn era aquell PGOU, van tindre 16 anys per a canviar-lo. Però el problema no és el PGOU, sinó la gestió que se n’ha fet després.O és que en el PGOU posava que no es pagara als propietaris pels seus terrenys?”, assenyala el portaveu. “El PP va jugar al monopoly amb les propietats dels vila-realencs i vila-realenques, amb allò que van anomenar urbanisme a cost zero. Però el que no van dir és que era gratis aleshores, perquè “de aquellos polvos vienen estos lodos” i ens està tocant pagar-ho ara”, denuncia.

Vila-real-solar-que-ocupaba-la-empresa-Fritta.El portaveu municipal recorda, en aquest sentit, que gestions urbanístiques com la Ciutat del Taulell, Fritta o expropiar per 100.000 euros un solar per a l’EOI que va acabar costant 1,2 milions d’euros per sentència judicial no figuraven en el pla general del 93, “que és l’únic argument que ha trobat el PP per a justificar la desfeta i la hipoteca per al futur de Vila-real que van suposar els seus governs en matèria urbanística”. “Ells van fer enginyeria per a no pagar a ningú i a nosaltres en toca fer enginyeria per a pagar els seus empastres”, argumenta Serralvo, qui lamenta que Folgado “pensa que la gent és tonta”. “Però els ciutadans de Vila-real saben molt bé què és el que va passar”, agrega.

“El PP va canviar la creació d’ocupació i les fàbriques de Vila-real per pisos i al final ens va deixar sense ocupació i sense pisos”, denuncia Serralvo, en al·lusió a PAI com Alaplana o Fritta, “on van col·locar tota la volumetria que els faltava d’un altre empastre arruïnant les empreses del costat i que la justícia va tombar”. “Per si tot això no fóra suficient, en2010, corrents perquè venien les eleccions, fan un PGOU per a 130.000 persones que, afortunadament, la Generalitat els va frenar,perquè, en cas contrari, ara els propietaris de l’horta estarien pagant contribució urbana per uns terrenys on no hi havia cap expectativa de construir”, conclou Serralvo, per a qui l’actitud del Partit Popular demostra “que no tenen cap projecte de ciutat,més que tapar els seus forats i defendre el seu partit, en lloc dels interessos dels vila-realencs”.

Whatsapp Telegram