Noticias Castellón
martes, 26 de septiembre del 2023 | Última actualización: 13:52

Serralvo dimiteix de regidor a l’Ajuntament de Vila-real després de 20 anys

Tiempo de Lectura: 3 minutos, 26 segundos

Noticias Relacionadas

L’edil anuncia la seua renúncia per no perjudicar a l’Ajuntament per un expedient judicial obert encara no resolt per un accident en motocicleta

Javier Serralvo ha anunciat la seua dimissió com a regidor de l’Ajuntament de Vila-real per a no perjudicar la institució per un expedient judicial que se li ha obert després d’un accident amb una motocicleta que conduïa. Encara que aquest procés no està resolt, explica en un comunicat que “per a no generar cap mena de dubte ni especulació i salvaguardar el bon nom de la institució, he decidit presentar la renúncia a la meua acta de regidor i a les responsabilitats que es deriven d’ella, i atendre les diligències i el procediment iniciat, al qual assistiré sense cap mena de circumstància derivada o relacionada amb el meu càrrec públic”.

El regidor de Vila-real explica a l’escrit que al mes d’agost passat va tindre un accident de circulació amb un ciclomotor Moto Vespa, eixint-se de la via en el terme municipal de Les Alqueries. El colp, que va tindre en solitari, li va produir ferides en nas i boca en portar un casc homologat, però no integral. Arran del colp es va quedar inconscient i va ser traslladat a l’Hospital Universitari de la Plana amb ambulància i allí va ser intervingut en urgències en nas i boca. Va estar ingressat en planta de l’hospital dos dies, on li van realitzar diversos Tac per a descartar possibles seqüeles derivades del colp.

Serralvo afegeix que el dia 1 de setembre li va arribar “el contingut de l’expedient de diligències prèvies per a comparéixer en un procediment judicial en relació a la seguretat viària del qual es pot derivar o no sanció per alcoholèmia. En tindre coneixement d’això, independentment del resultat final del procediment i després d’un període de reflexió, realitze aquest comunicat públic”.

“Sempre he desenvolupat la meua trajectòria política amb la màxima responsabilitat, vocació de servei públic i amb el convenciment de preservar el prestigi i bon nom de les institucions, i en concret del bon nom de l’Ajuntament de Vila-real i la seua ciutadania; i sempre ho he fet, com saben qui em coneixen, des de l’honradesa i dedicant tot el temps possible a les meues diferents responsabilitats, tant en l’oposició, com en el govern municipal, que he tingut l’honor i la responsabilitat de dur a terme”, destaca Serralvo, que subratlla que “per aqueixa mateixa responsabilitat que he tingut tots aquests any, per a no generar cap mena de dubte ni especulació i salvaguardar el bon nom de la institució, he decidit presentar la renúncia a la meua acta de regidor i a les responsabilitats que es deriven d’ella, i atendre les diligències i el procediment iniciat, al qual assistiré sense cap mena de circumstància derivada o relacionada amb el meu càrrec públic”.

Àmplia trajectoria

“Vull agrair, durant aquests 20 anys de trajectòria política a l’Ajuntament de Vila-real, el tracte i la col·laboració de tots els funcionaris municipals, tant de les meues delegacions com de la resta de delegacions municipals que, encara que no han estat directament sota les meues competències, sempre m’han ajudat a fer més fàcil la gestió diària en el servei a la ciutat de Vila-real. Agrair a l’alcalde i els meus companys de govern municipal actual i anteriors la confiança depositada en mi i la seua col·laboració. També a tots els membres dels diferents grups polítics municipals durant aquest temps, el tracte rebut i compartir l’objectiu de fer el millor per a Vila-real, així com als ciutadans, associacions, clubs esportius, institucions, mitjans de comunicació i diferents organitzacions amb les quals he tingut relació pel càrrec de regidor que he exercit durant aquests últims 20 anys”, resalta el regidor socialista.

Serralvo també agraeix en el comunicat “al personal mèdic la seua atenció i també agrair els desitjos de recuperació de les persones que, en assabentar-se que havia patit l’accident, m’han manifestat mostres d’afecte i el desig d’una ràpida recuperació”.