Noticias Castellón
viernes, 09 de diciembre del 2022 | Última actualización: 10:18

Serralvo denuncia que “Cs vol blanquejar la corrupció del PP” i lamenta que “aprofiten la publicitat que tant critiquen"

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 47 segundos

Noticias Relacionadas

 El portaveu de l’equip de govern de Vila-reallamenta que “tots dos voten en el mateix sentit en els plens” i van camí a “aliar-se amb ells després de les eleccions"

Castellón Información

El portaveu de l'equip de govern, Javier Serralvo, ha denunciat hui la "hipocresia de PP i Ciutadans", que “critiquen la publicitat i propaganda que contractem, però després usen aqueixos mitjans per a atacar l'equip de govern”.

Concretament s'ha referit a un article d'opinió del portaveu de Ciutadans, a qui ha titllat de “col·laborador necessari per a blanquejar la corrupció del PP” i ha criticat que “tots dos voten en el mateix sentit en els plens”. Serralvo ha denunciat que “a nivell nacional ja han dit que només governaran amb el PP i amb altres nous partits de dretes, i segons sembla, ací van en la mateixa línia”.

A més, l'edil ha fet referència a la crítica de Ciutadans a l'alcalde, quan assegura que queda més del 70% per fer. “Nosaltres som responsables i estem atenent les persones”, assegura, “PP i Ciutadans són col·laboradors de la notícia que va donar el divendres l'alcalde, assegurant que hem pagat 25 milions en empastres urbanístics i encara hi ha un risc de 50 milions més”. “Al final, és una forma de blanquejar la seua corrupció, així, votar a l'un o l'altre serà el mateix”, indica.

Per a Serralvo “queda molt per fer, sí, perquè si no quedara res per fer, ningú ens presentaríem” i afirma que si haguérem tingut aqueixos 25 milions que hem pagat podríem haver fet molt més”. Finalment, ha destacat les bones xifres de l'endeutament i de l'atur i assegura que “no estem contents, però almenys hem provocat un canvi a la ciutat i mai hem enganyat a ningú”. A més, critica que “Ciutadans no ve a regenerar res” i manifesta que “PP i Ciutadans estan més còmodes en l'oposició, així que esperem que es queden ací molt més temps”.