Noticias Castellón
viernes, 30 de septiembre del 2022 | Última actualización: 21:57

Dispositius especials per part dels Bombers de Castellón per garantir la seguretat en el Penyagolosa Trails

Tiempo de Lectura: 53 segundos

Noticias Relacionadas

El cos de seguretat de la Diputació provincial ha despleat des d’esta passada matinada un equip preventiu al llarg de tot el recorregut

Castellón Información

La Diputació de Castelló ha desplagat un dispositiu de seguretat especial per a les curses Mim i CSP, que s'estan desenvolupant al llarg del dia d'avui. Així doncs, entre aquesta mobilització destaquen 3 equips de la Unitat de Rescat de Muntanya, 6 dotacions de Bombers de diversos parcs, 1 Unitat Mòbil de Coordinació, operadors de comunicacions i 3 unitats de mando. A més a més, en suport a la seguretat del Penyagolosa Trails també destaquen vuit unitats de Protecció Civil, que estan cobrint les zones més complicats del recorregut com Les Useres, Xodos o el parking i la línia de meta de Vistabella.

Així doncs, ha sigut un dia intens per als cossos de seguretat de la institució provincial, ja que, les proves del Penyagolosa Trails, ja són de per si espectaculars, compten amb l'afegit d'impressionants zones amb aigua després de les persistents pluges de l'últim mes.

 width=