Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
lunes, 20 de marzo del 2023 | Última actualización: 17:26

Advertisement
Advertisement

La Càtedra Facsa-UJI llança una nova publicació coincidint amb el Día Mundial de l’Aigua

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 30 segundos

Noticias Relacionadas

El nou títol forma part de la col·lecció ‘Càtedra FACSA d’Innovació en el Cicle Integral de l’Aigua de la Universitat Jaume I’

Castellón Información

La Càtedra Facsa d’Innovació en el Cicle Integral de l’Aigua de la Universitat Jaume I de Castelló, coincidint amb la commemoració del Dia Mundial de l’Aigua, ha llançat una nova publicació en edició digital sota el títol: Depuración de aguas residuales: digestión anaerobia que recull de les principals investigacions presentades en la I Jornada Tècnica sobre digestió anaeròbia celebrada a l’UJI.

En aquesta publicació, accessible gratuïtament des del repositori de l’UJI, alguns dels investigadors capdavanters en la matèria com Juan M. Lema Rodicio (Universidade de Santiago de Compostela), Jorge Rodríguez y Mauricio Patón (Masdar Institute), Xavier Flotats (UPC-BarcelonaTECH) i August Bonmatí (IRTA-UPC) entre d’altres, aborden els avanços en les diferents línies d’investigació que des de les seves universitats i centres de recerca estan desenvolupant en l’actualitat.

II Libre Càtedra FACSAEl nou títol forma part de la col·lecció ‘Càtedra FACSA d’Innovació en el Cicle Integral de l’Aigua de la Universitat Jaume I’ i és part de les iniciatives realitzades per aquesta càtedra en què va nàixer el març de 2015, amb l’ànim de fomentar els estudis i activitats relacionats amb l’aprofitament de l’aigua.

Així mateix, la Càtedra ha volgut apropar-se als més joves en un dia tan especial com El dia Mundial de l’Aigua, participant en Firujiciència a la qual han acudit més de 2000 estudiants. En aquesta fira de la ciència organitzada per la Universitat Jaume I i el CEFIRE de Castelló, la càtedra ha exposat un muntatge experimental per explicar, mitjançant una maqueta didàctica, com funciona un aiguamoll artificial.

Advertisement
Advertisement