Noticias Castellón
martes, 28 de noviembre de 2023 | Última actualización: 11:41

Santa Magdalena millora pistes i construeix un tallafocs

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 6 segundos

Noticias Relacionadas

A través del Fons Estratègic Municipal de Prevenció d’Incendis i Gestió Forestal

Santa Magdalena ha millorat una sèrie de pistes forestals amb l’objectiu de previndre incendis forestals i evitar en la mesura del possible la seua propagació creant discontinuïtats de la massa forestal i millorant l’accés de vehicles a les zones forestals del municipi.

Aquests treballs han sigut realitzats a través de l’empresa Excavaciones Hermanos Roca S.L i s’han finançat al 100%, a través del Fons Estratègic Municipal de Prevenció d’Incendis i Gestió Forestal de la Generalitat, que va concedir al municipi un total de 27.152 €.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, explica que, “a més de la millora de diverses pistes forestals hem construït un tallafocs en la zona pròxima a l’ermita de Sant Josep, des de la ratlla del terme del municipi veí de La Salzadella, direcció Santa Magdalena, de manera que s’evite la propagació del foc, en cas d’incendi, ja que es tracta d’una zona d’alt valor ecològic”.

El primer edil magdalener recorda que, el Fons Estratègic Municipal de Prevenció d’Incendis i Gestió Forestal es va crear durant la passada legislatura amb l’objectiu de dotar a les localitats del finançament necessari per a la prevenció d’incendis i la gestió de tota la massa forestal.