Noticias Castellón
domingo, 14 de agosto del 2022 | Última actualización: 22:06

Santa Magdalena dona el tret d'eixida a les Festes Patronals amb la presentació de festers i festeres

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 18 segundos

Noticias Relacionadas

Totes les associacions locals van tindre també molt protagonisme ja que es va recordar els moments difícils, que a causa de la covid19

Santa Magdalena va donar anit el tret d'eixida a les seues Festes Patronals amb l'emotiva presentació dels Festers i Festeres 2022. Enguany la localitat compta amb un total de 18 representants: Darío Ródenas Bou, Lucía Ródenas García, Martina Borrás Cid, Dani Moldovan Marzal, Sara Álvarez Cheto, Aitana Pegueroles Moya, Vera Aixa Pegueroles, José Manuel Daniel Lacruz Neuschli, Aylyn Córcoles Barna, Eugenia Natalí Moreira, Ruth Bonet Ristea, Pau Lacruz Marín, Eneko Bonet Medina, Edurne Bonet Medina, Marc Bosch Cheto i Manu Alberich Senar són els Festers i Festeres infantils, mentre que Àngels Adell Ramos i Claudia Cid Oms, són les Festeres.

Durant l'acte, totes les associacions locals van tindre també molt protagonisme ja que es va recordar els moments difícils, que a causa de la covid19 han hagut de passar, encara que totes van reconéixer que el més important és que Santa Magdalena torna a estar de festa. Després va tindre lloc ball de gala en la pista del poliesportiu municipal.

Avui divendres, Santa Magdalena està celebrant la festivitat de la patrona, María Magdalena i per això, a les 11.45h es realitzava una ofrena floral per part de totes les associacions del municipi i posteriorment s'ha celebrat missa. Tampoc ha faltat durant la jornada, la recepció de l'Ajuntament per a tota la població i l'exposició de tot l'alumnat de l'Espai Respir.