Noticias Castellón
jueves, 02 de febrero del 2023 | Última actualización: 15:01

Santa Magdalena es volca en les Festes de la Joventut que preparen el terreny a les celebracions patronals 

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 24 segundos

Noticias Relacionadas

La piscina acull les competicions i exhibició del curset de natació i xiquets i xiquetes d'entre 3 i 15 anys van realitzar diferents competicions

Castellón Información 

Santa Magdalena celebrava dissabte passat, 14 de juliol, les Festes de la Joventut, com a avantsala de les Festes Patronals. L'Associació Juvenil Pont de l´Agüelo Queixalet, en col·laboració amb el Motoclub de Bar en Bar i l'Ajuntament de Sta. Magdalena, van organitzar un complet programa, que s'iniciava amb l'esmorzar del Motoclub. Posteriorment, se celebrava una ruta turística amb les motocicletes. La jornada matutina es tancava amb un menjar de germanor, organitzat pel Motoclub.

festes joventut santa magdalena

festes joventut santa magdalena

A la vesprada, va tenir lloc  l'encreuament del pont de ‘l´Agüelo Queixalet’, que finalitzava amb una orxatada per a tots els participants. El programa va continuar amb les proves de perícia per als motociclistes, que a més van estar amenitzades pel grup local, Civil·la Portman.

L'Associació Juvenil també va organitzar el tradicional Concurs de ‘Cocs Dolços i Salats’, que en la modalitat de dolç van guanyar Aroa Mínguez, Tania Pegueroles i Maura Bou, mentre que en salat, la guanyadora va ser Mónica García. La revetla va estar amenitzada per l'orquestra, La Divina Comèdia. La nit es tancava amb l'actuació del dj, Xavi Reverté.

La piscina municipal de Santa Magdalena acollia, dissabte passat 14 de juliol, les competicions i exhibició del curset de natació, que com cada any imparteix el professor, Javi Mateu. Xiquets i xiquetes d'entre 3 i 15 anys van realitzar diferents competicions, demostrant les diferents modalitats i tècniques de natació, que han après durant les tres setmanes que han durat les classes.