viernes, 16 de abril, 2021  |  
Santa Magdalena obtindrà 60.852 euros a través del Fons de Cooperació Municipal Santa Magdalena obtindrà 60.852 euros a través del Fons de Cooperació Municipal

- 8 abril, 2021 -

Al consistori li han concedit un total de 20.284 euros de la Generalitat Valenciana i 40.568 euros de la Diputació de Castelló Santa Magdalena obtindrà 60.852 euros a través del Fons de Cooperació Municipal

Al consistori li han concedit 20.284 euros de la Generalitat Valenciana i 40.568 euros de la Diputació de Castelló

Castellón Información

L’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, anuncia que la Generalitat Valenciana ja ha acceptat l’aprovació del Fons de Cooperació Municipal del qual són beneficiàries totes les localitats de la Comunitat Valenciana.

La distribució d’aquest fons es realitza amb el criteri poblacional com a principal punt de referència. Així, al consistori magdalenero li han sigut assignats 20.284 €, per part de la Generalitat, mentre que la Diputació de Castelló concedirà també a través del Fons de Cooperació Municipal altres 40.568 €.

Bou comenta que: “una vegada més l’administració, tant autonòmica com provincial, està al costat dels municipis i l’assignació d’aquests fons, en el cas  de localitats xicotetes com la nostra, és fonamental per al desenvolupament del dia a dia”.

Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Deja un comentario