Noticias Castellón
miércoles, 05 de octubre del 2022 | Última actualización: 01:28

Santa Magdalena celebra un intercanvi musical amb Càlig

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 7 segundos

Noticias Relacionadas

Aquests intercanvis es realitzen per tota la Comunitat Valenciana i consisteixen en un programa de concerts per parelles entre agrupacions artístiques

La campanya d'Intercanvis Musicals creada per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana arriba a Santa Magdalena. D'aquesta manera, dissabte que ve, 1 d'octubre, a les 19.30h, en la plaça Espanya, tindrà lloc un intercanvi musical entre l'Agrupació Musical Santa Magdalena i l'Agrupació Musical Vila de Càlig.

Vicent Pegueroles, president de l'Agrupació Musical Santa Magdalena, explica que: “un any més formem part de la campana d'intercanvis de la FSMCV i ho fem amb la veïna banda de Càlig, la qual cosa ens permet estrényer encara més els llaç amb aquesta formació musical”.

Aquests intercanvis que es realitzen per tota la Comunitat Valenciana consisteixen en un programa de concerts per parelles entre agrupacions artístiques de les següents federacions: Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), la Federació de Cors de la Comunitat Valenciana (FECOCOVA), la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana (FFCV), la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters (FVDiT) i la Federació d'Orquestres i Rondalles de Pols i Pua de la Comunitat Valenciana (FORPPCV).
D'altra banda, el diumenge, 2 d'octubre, l'Agrupació Musical Santa Magdalena viatjarà fins a Càlig, on participarà a les 12h en un altre concert d'intercanvi.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí