martes, 21 de septiembre, 2021  |  
El Castell Polpis de Santa Magdalena, portada en una publicació francesa El Castell Polpis de Santa Magdalena, portada en una publicació francesa

- 30 julio, 2020 -

‘Soleil & Merveilles’ dona tot tipus d'informació de les àrees relacionades amb el turisme El Castell Polpis de Santa Magdalena, portada en una publicació francesa

‘Soleil & Merveilles’ pretén donar tot tipus d’informació de totes les àrees relacionades amb el turisme

Castellón Información

La revista francesa, ‘Soleil & Merveilles’, dedica la seua portada d’aquest últim número a Santa Magdalena, concretament al Castell Polpis. A més, en les seues pàgines interiors dedica un ampli reportatge a la població, donant a conéixer els llocs més emblemàtics de la població, així com els projectes més destacats.

Castell Polpis Santa Magdalena

‘Soleil & Merveilles’ és una publicació turística líder a la Costa Azahar, publicada per i per a francòfons. Aquesta revista pretén donar tot tipus d’informació de totes les àrees relacionades amb el turisme:  cultura i patrimoni, gastronomia, oci, agenda cultural, notícies, informació sobre els procediments oficials que poden ser necessaris, punts de referència i llocs d’interés. 

El públic al qual va dirigida aquesta revista és, d’una banda, el turista francés i per una altra els residents a la comarca del Baix Maestrat, de nacionalitat francesa.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, explica que per a la població que, una revista com ‘Soleil & Merveilles’ fixe la seua atenció en “nosaltres és molt important, perquè sens dubte ens ajudarà a donar a conéixer Santa Magdalena entre la població francesa”.

Whatsapp Telegram