viernes, 28 de enero, 2022  |  
La Vila d’Almassora vibra amb una multitudinària Sant Silvestre La Vila d’Almassora vibra amb una multitudinària Sant Silvestre

- 29 diciembre, 2018 -

L'última carrera de l'any ha reunit a més de 200 esportistes, entre patinadors i corredors La Vila d’Almassora vibra amb una multitudinària Sant Silvestre

L’última carrera de l’any ha reunit a més de 200 esportistes, entre patinadors i corredors

Castellón Información

Un total de 221 corredors i patinadors han recorregut aquest matí els carrers de la Vila d’Almassora durant la carrera de Sant Silvestre, organitzada pel Servei Esportiu Municipal (SEM). Les disfresses d’amb motius nadalencs com els arbres o els barrets de Papà i Mamà Noel han sigut els protagonistes, però no han faltat altres més originals com els d’un Mario Bros i un Luigi en companyia d’un ren. També ha destacat la participació d’un nodrit grup d’esportistes del Club Gimnàstica Almassora.

El regidor d’Esports, Xavier Trenco, ha destacat el caràcter desenfadat i familiar d’aquest esdeveniment, l’organització del qual ha assumit el consistori en aquesta edició. “Aquesta és una de les carreres populars més esperades de l’any, en la qual es donen cita esportistes experimentats amb afeccionats i en la qual l’important no és el resultat, sinó el fet de reunir-se per a practicar esport i divertir-se”, ha assegurat l’edil.

379C257E-4E42-4B35-A0B8-7F5B443FF4CCLa carrera de patins ha marcat l’inici de la jornada esportiu festiva, per a la qual l’Ajuntament d’Almassora ha comptat amb la narració del periodista Raúl Puchol. El recorregut de 1.400 metres ha travessat els principals carrers del nucli històric i ha suposat un autèntic repte per a alguns dels participants pels abillaments triats per a la prova.

En finalitzar les carrera, tots els esportistes han rebut una bufanda del SEM de regal i han participat en el sorteig de quatre lots de productes d’alimentació d’origen local com a formatges i melmelades. Com a colofó final a aquesta prova popular el públic ha participat en una sessió de zumba.

Cal destacar que la Sant Silvestre d’Almassora ha servit també per a recordar la professora assassinada Laura Luelmo i el moviment social que va generar la seua desaparició en relació a la llibertat de les dones per a fer esport a l’aire lliure sense sentir-se amenaçades. La Regidoria d’Esports s’ha volgut unir a aquest moviment i tots els i les esportistes participants s’han sumat a la reivindicació amb un sonor aplaudiment previ a l’eixida de les carrera.

Whatsapp Telegram