miércoles, 14 de abril, 2021  |  
Sant Mateu contracta a huit treballadors gràcies a l’ajuda de 97.000 euros de Labora Sant Mateu contracta a huit treballadors gràcies a l’ajuda de 97.000 euros de Labora

- 16 octubre, 2020 -

Els nous empleats realitzaran tasques de desbrossament i neteja en zones especialment vulnerables del terme municipal Sant Mateu contracta a huit treballadors gràcies a l’ajuda de 97.000 euros de Labora

Els nous empleats realitzaran tasques de desbrossament i neteja en zones especialment vulnerables del terme municipal

Castellón Información

L’Ajuntament de Sant Mateu ha rebut una ajuda de 97.000 euros per part de la Direcció General de Labora, Servei Valencià d’Ocupació i Formació, en el marc del Programa EMERGE 2020.

Aquest programa de subvencions està destinat a contractar persones desocupades per corporacions locals de la Comunitat Valenciana per a la realització d’accions previstes en plans o procediments d’emergències en l’àmbit forestal.

S’han contractat 8 treballadors que constituiran dues brigades formades per un capatàs i tres peons forestals cadascuna, durant 7 mesos, aproximadament i a jornada completa.

Les persones contractades realitzaran tasques de desbrossament i neteja en zones especialment vulnerables del terme municipal, per tal de mitigar o reduir els riscos derivats dels incendis forestals. Les accions afavoriran la intervenció dels mitjans d’extinció.

Whatsapp Telegram