jueves, 15 de abril, 2021  |  
Sant Mateu renova el conveni de col•laboració amb Ateneu Maestrat Sant Mateu renova el conveni de col•laboració amb Ateneu Maestrat

- 1 diciembre, 2020 -

Nou accés al centre de salut per a malalties infeccioses i proves PCR Sant Mateu renova el conveni de col•laboració amb Ateneu Maestrat

Nou accés al centre de salut per a malalties infeccioses i proves PCR

Juan José Benito/Castellón Información

L’Ajuntament de Sant Mateu ha renovat el conveni de col•laboració amb Ateneu Maestrat, amb la signatura per part d’Ana Besalduch, alcaldessa de Sant Mateu, i Providencia Casanova, presidenta de l’associació.

L’associació de dany cerebral adquirit Ateneu Maestrat és una entitat sense ànim de lucre que té com a finalitat la prestació d’assistència a persones afectades per dany cerebral adquirit, esclerosi múltiple i altres malalties neurològiques.

Amb aquest conveni es contribuïx a les despeses del programa de promoció par a l’autonomia personal i inclusió social, i al servei de transport adaptat complementari.

Obres al centre de salut

Per altre costat, s’estan fent al centre de salut per millorar el seu servei. Per un costat, es far un nou accés a la part de darrere per a malalties infeccioses i proves PCR. També es i formigonarà el aparcament i reformarà la cuina del personal.

Whatsapp Telegram