Noticias Castellón
miércoles, 05 de octubre del 2022 | Última actualización: 01:28

Sant Mateu contractarà a 3 veïnes desocupades dins del programa Emdona de la Generalitat

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 7 segundos

Noticias Relacionadas

Les contractacions tindran una durada de nou mesos i són a jornada completa i s'emmarquen en el pla integral d'ocupació i formació Avalem Experiència

D'acord amb la Resolució de 27 de desembre de 2021, del director general de Labora Servei Valencià d'Ocupació i Formació, per la qual es convoquen per a l'exercici 2022 les subvencions destinades a la contractació de dones desocupades, Programa Emdona, en col·laboració amb corporacions locals de la Comunitat Valenciana, a l'Ajuntament de Sant Mateu li ha sigut concedida una subvenció de 45.226 euros.

El programa Emdona 2022 s'emmarca en el pla integral d'ocupació i formació Avalem Experiència, una estratègia del Consell de la Generalitat amb la finalitat de millorar l'ocupabilitat de les persones desocupades, en aquest cas, de les dones.

La subvenció es destinarà a la contractació de tres dones desocupades, per a la realització d'obres o servicis d'interès general.

Així, al mes d'agost s'han fet efectives dues contractacions per tal de:

  1. Proporcionar recolzament a l'entitat local a través de funcions pròpies d'auxiliar de serveis administratius, tasques relacionades amb l'atenció al públic, registre i arxiu de documents, elaboració d'informes, fotocòpies i suport als agutzils municipals.
  2. Reforçar el servei de neteja de les vies i espais públics, edificis municipals, centres de formació, etc.

Aquestes contractacions tindran una durada de nou mesos i són a jornada completa.