Viernes, 10 de julio, 2020  |  

- 29 mayo, 2020 -

El període de presentació de sol·licituds de participació en el procés de selecció començarà el dia 1 i finalitzarà el 12 de juny

El període de presentació de sol·licituds de participació en el procés de selecció començarà el dia 1 i finalitzarà el 12 de juny

Juan José Benito//Castellón Información

El Consell de Cultura de Sant Mateu convocar un total de cinc beques per dur a terme tasques formatives en matèria de cultura i patrimoni durant els mesos de juliol i agost.

Les beques estan adreçades a persones majors de 16 anys que estiguen en possessió, com a mínim, del títol d’ESO.

Les tasques a dur a terme inclouran la catalogació museogràfica de peces pertanyents a les col·leccions Paleontològica, Municipal i Parroquial; inventariat de l’Arxiu Municipal, obertura d’espais patrimonials, atenció al públic i acompanyament guiat, sempre i quan les circumstàncies derivades de la crisi sanitària del COVID-19 ho facen possible; col·laboració en les activitats culturals de l’estiu i altres tasques relacionades amb l’àmbit de la cultura i el patrimoni locals.

El període de presentació de sol·licituds de participació en el procés de selecció començarà el dia 1 de juny i finalitzarà el 12 de juny.

La documentació es presentarà preferentment per via telemàtica. Els impresos podran recollir-se a partir del mateix dilluns per les oficines de l’Ajuntament, o descarregar-se des de la Seu Electrònica.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *