Noticias Castellón
lunes, 15 de agosto del 2022 | Última actualización: 12:13

Sant Mateu rep una subvenció de 44.600,13 € que emprarà per a contractar dues persones desocupades

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 12 segundos

Noticias Relacionadas

L' actuació pretén incrementar l'ocupabilitat de les persones desocupades a través de pràctica professional

Castellón Información

L'Ajuntament de Sant Mateu ha rebut una subvenció de 44.600,13 €, d'acord amb la Resolució de 5 de juliol de 2021, del director general de LABORA Servei Valencià d'Ocupació i Formació, per la qual es convoquen per a l'exercici 2021 les subvencions destinades a la contractació de persones desocupades, d'almenys 30 anys d'edat, Programa ECOVID.

Este programa s'emmarca en el Programa Operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020 de la Comunitat Valenciana AVALEM EXPERIÈNCIA PLUS.

Aquesta actuació pretén incrementar l'ocupabilitat de les persones desocupades a través de pràctica professional al mateix temps que es dota les entitats locals amb mitjans humans addicionals que els permeten realitzar actuacions específiques en l'àmbit de les seues competències, proporcionant-los una major capacitat de resposta davant la conjuntura derivada per la incidència de la Covid-19 en el seu territori.

La subvenció concedida es destinarà  a la contractació de dues persones desocupades, durant un any i a jornada completa.

Així, al mes de desembre ja s'han fet efectives les contractacions amb doble finalitat:

1.Proporcionar suport a l'entitat local en activitats culturals i patrimoni i a l'Oficina de Turisme, entre d'altres per tal de pal·liar el risc de contagis pel COVID-19.

2.Ampliació del servei de neteja i desinfecció de tots els edificis municipals d'ús públic, per tal d'evitar contagis i la propagació del COVID-19.