Viernes, 5 de junio, 2020  |  
Sant Jordi ha acollit una Exhibició de Ciclomotors on han participat un total d’11 equips Sant Jordi ha acollit una Exhibició de Ciclomotors on han participat un total d’11 equips

- 15 septiembre, 2019 -

L'esdeveniment ha estat organitzat per la Federació de Motociclisme de la Comunitat Valenciana, Moto Club Traiguera i Crono Off Road Sant Jordi ha acollit una Exhibició de Ciclomotors on han participat un total d’11 equips

L’esdeveniment ha estat organitzat per l’ajuntament, la Federació de Motociclisme de la Comunitat Valenciana, Moto Club Traiguera i Crono Off Road

Castellón Información

Sant Jordi ha acollit aquest matí una Exhibició de Ciclomotors organitzada per l’Ajuntament de Sant Jordi, la Federació de Motociclisme de la Comunitat Valenciana, Moto Club Traiguera i Crono Off Road. En aquest esdeveniment han participat una totalitat d’11 equips, els quals han realitzat una carrera de resistència de 2 hores de durada.

L’alcalde, Iván Sánchez, ha sigut l’encarregat de donar l’eixida i ha explicat que, per qüestions d’agenda, l’esdeveniment s’ha dut a terme el diumenge al matí. Per això, segons l’alcalde, s’ha registrat una menor concurrència que en anteriors edicions, però “estem satisfets perquè la participació ha sigut òptima i s’ha oferit un bon espectacle esportiu”.

exhibició ciclommotor Sant Jordi

 

Sánchez també ha avançat que de cara al pròxim any, “intentarem que se celebre en una data que s’emmarque en el calendari puntuable de la Comunitat Valenciana i que es realitze de cara a la nit”, i ha prosseguit: “per a allargar la festa tant per als participants com per al públic”.

Per la seva part, el pilot local i un dels organitzadors de l’esdeveniment, Félix Morón Galindo, ha lamentat les pluges torrencials que han afectat greument el sud de la Comunitat: “Ha sigut la causa de que alguns equips d’aquella zona no hagen pogut acudir a la cita, com tenien previst”.

Malgrat aquest contratemps, Morón ha fet una valoració positiva de la prova: “Hem comptat amb equips de Terres de l’Ebre i de la comarca, el temps ens ha respectat i la pista ha aguantat bé”. El esportista ha assegurat que la prova de Sant Jordi és una de les proves més exigents.

“S’ha d’estar en bona forma física perquè el recorregut és complicat, molt sinuós, amb més de 30 corbes i, si no estàs preparat, és difícil resistir les dues hores”, ha seguit explicant l’esportista local.

La carrera no ha defraudat al públic, qui s’ha distribuit per tot el traçat i ha sigut testimoni de la perícia i mestratge dels pilots i també d’alguna caiguda sense conseqüències.

De fet, cal destacar que no s’ha produit cap abandonament i tots els pilots han demostrat un bon nivell. Concretament, Eduard Cazcarra ho ha demostrat en categoria Sèrie Marxes i Luis Princep en categoria Proto-Automàtica.

A més a més, l’equip integrat per Edgar Esbrí i Edgar Caballé han vist perillar la seua participació en la carrera per un seriós problema mecànic que, finalment, ha pogut ser  resolt.

Per fer-ho,  han hagut de canviar el motor de la seua màquina minuts abans de donar començament la prova. Com recompensa al seu esforç, els participants han rebut, de mans de l’alcalde, suculents premis en forma de pernils i paletes.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *