Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
domingo, 02 de abril del 2023 | Última actualización: 14:53

Advertisement
Advertisement

Falomir es reuneix amb UGT per abordar la millora de les condicions laborals dels treballadors de Castelló

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 29 segundos

Noticias Relacionadas

El secretari general provincial del PSPV-PSOE destaca “el bon treball realitzat per l’organització sindical i la necessitat de col·laborar conjuntament”

Castellón Información

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, s’ha reunit amb Francisco Sacacia, secretari general d’UGT-PV Comarques de Castelló, i els diferents coordinadors d’UGT en una primera presa de contacte. Durant la reunió, Falomir ha destacat la importància de la nova reforma laboral en la lluita contra la precarietat dels treballadors i treballadores. En aquest sentit, ha agraït a UGT el paper que ha dut a terme en la taula de diàleg social, com a part fonamental de la recuperació postpandèmica.

A més, el secretari general provincial ha ressaltat les bones dades d’afiliació a la Seguretat Social, on s’han assolit, per primera volta en la història, els 20 milions de treballadors i treballadores. “Hem de continuar en aquesta línia, apostant per millorar les condicions laborals i invertint en sectors productius que garantisquen el futur de la nostra província”, ha destacat Falomir.

Tot i això, s’han posat damunt la taula les diferents problemàtiques que viu la província de Castelló en els diferents sectors per tal d’arribar a solucions conjuntes i establir una estreta col·laboració entre el partit i els agents socials. “Hem d’aportar solucions per a millorar la vida de les persones, per això és important conéixer la visió d’UGT i de la resta de sindicats. De manera conjunta podrem aportar més al conjunt de la ciutadania”, ha afirmat Falomir.

A la reunió també ha assistit el secretari d’organització del PSPV-PSOE de la província de Castelló, Joan Morales, i el secretari provincial de Relació amb els Agents Socials, José Luis Gordo.

Advertisement
Advertisement