Noticias Castellón
jueves, 30 de junio del 2022 | Última actualización: 10:26

L’alcaldessa de Borriana participa en els actes de celebració de Maria Auxiliadora

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 39 segundos

Noticias Relacionadas

Avui 24 de maig, és el dia de la festa gran de la comunitat educativa salesiana 

Castellón Información

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i el regidor d’Educació, J. Ramon Monferrer, han assistit aquest matí als actes organitzats pel col·legi Salesià en honor a Maria Auxiliadora, avui 24 de maig, dia de la festa gran de la comunitat educativa salesiana, després de dos anys sense poder celebrar-se presencialment per la pandèmia.

En el marc de la celebració i després de l’Eucaristia celebrada al pati del col·legi, l’alcaldessa juntament amb el director del col·legi, José Burdeus, han entregat al mateix pati els premis Don Bosco que reconeixen l’alumnat destacat per les seues actituds de bona convivència i de respecte, triats pels mateixos estudiants de Primària i dels cicles d’ESO i Batxillerat, que són els encarregats de seleccionar entre els seus companys i companyes els guardonats.

Enguany en la festa escolar de Maria Auxiliadora, Carmen Moral de tercer cicle de Primària, Lucas Martos de primer cicle de l’ESO, Rodrigo Vicente de segon cicle de l’ESO i Mar Carabantes de Batxillerat han rebut de mans de Maria Josep Safont uns xicotets bustos de Sant Joan Bosco i un diploma acreditatiu.

L’alcaldessa ha volgut agrair la tasca “tant social com educativa que durant tants anys ha realitzat i continuen realitzant el conjunt de docents i equip directiu del col·legi” i, per això, ha manifestat que “no volia perdre’m la celebració una vegada més d’aquest dia de Maria Auxiliadora”.

Abans de fer efectiva l’entrega dels reconeixements, Safont ha destacat que els premis Don Bosco “són realment especials, ja que lluny de fomentar la competitivitat o ser un reconeixement només a nivell acadèmic, té en compte l’opinió de cada alumne i alumna del centre, per les seues aptituds socials, de convivència i respecte, uns valors molt importants a tindre en compte durant tota la vida”.