miércoles, 19 de enero, 2022  |  
Ros considera que l’adjudicació del projecte per a la implantació de l’ample estàndard és un altre exemple del compromís de Sánchez amb Castelló Ros considera que l’adjudicació del projecte per a la implantació de l’ample estàndard és un altre exemple del compromís de Sánchez amb Castelló

- 28 febrero, 2020 -

Ressalta "l'esforç inversor" del ministeri de José Luis Ábalos per a impulsar el Corredor Mediterrani "tan necessari per a enfortir la competitivitat empresarial" Ros considera que l’adjudicació del projecte per a la implantació de l’ample estàndard és un altre exemple del compromís de Sánchez amb Castelló

La diputada nacional pel PSPV-PSOE i secretària de l’executiva federal ressalta “l’esforç inversor” del ministeri de José Luis Ábalos per a impulsar el Corredor Mediterrani “tan necessari per a enfortir la competitivitat empresarial”

Castellón Información

“Una vegada més, i com no podia ser d’una altra manera, el govern progressista de coalició de Pedro Sánchez demostra la seua sensibilitat i compromís amb la província de Castelló i el Corredor Mediterrani“. Així s’ha expressat la diputada nacional pel PSPV-PSOE i secretària de l’executiva federal, Susana Ros, després de l’anunci de l’adjudicació, per un import de 5.926.991,61 euros (IVA inclòs), d’un contracte per al subministrament i transport d’aparells de via per a la implantació de l’ample estàndard en l’estació de tren de la capital de la Plana. Una adjudicació que se suma a la setembre de 2019, per als treballs per a adaptar el recinte a la futura implantació del Corredor Mediterrani.

Així mateix, Ros ha valorat la gestió del secretari d’Organització del PSOE i ministre de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, José Luis Ábalos, “per impulsar un projecte com el Corredor Mediterrani tan necessari per a enfortir la competitivitat del nostre teixit empresarial, generar noves oportunitats i apostar per unes alternatives de transport més sostenibles, especialment en l’àmbit de les mercaderies”.

La diputada nacional del PSPV-PSOE per Castelló també ha ressaltat el “important esforç inversor” del partit socialista perquè el Corredor Mediterrani “siga una realitat” ja que “és una plataforma indispensable per a l’impuls del sector econòmic i empresarial, a més del seu caràcter vertebrador i de cohesió social”. “El partit socialista és un partit que passa de les paraules als fets i és un partit de realitats. L’AP7 lliure i gratuïta i l’ampliació dels trens en el nord de la província són dos exemples que els i les socialistes ens preocupem i ens ocupem dels assumptes que preocupen la ciutadania”, assevera Ros.

Més dades

El contracte per al subministrament i transport d’aparells de via per a la implantació de l’ample estàndard en l’estació de tren de Castelló de la Plana ha sigut adjudicat a l’empresa Amurrio Ferrocarril i Equips. Els aparells de via són elements que permeten efectuar els canvis de via i de fil mitjançant mecanismes telemandados des d’un centre de control.

En l’actualitat, l’estació ja disposa d’ample mixt en la via 5. El contracte contempla el subministrament i transport d’un total de 16 aparells de via que s’instal·laran posteriorment en l’estació i permetran la instal·lació d’ample mixt en les vies 1, 2 i 4, possibilitant les circulacions tant en ample estàndard (1.435 mm) com a convencional (1.668 mm).

El contracte inclou tot el procés de fabricació, premontaje i comprovació en taller dels aparells de via; la càrrega de l’aparell i el transport al lloc designat per la direcció d’obra, així com el subministrament i transport de cupons mixtos per a la soldadura dels aparells amb barra llarga. A més, esta actuació serà cofinançada pel mecanisme “Connectar Europa”.

Whatsapp Telegram