jueves, 15 de abril, 2021  |  
Ros: “El PSOE és l’únic partit capaç de donar un avanç en el Corredor Mediterrani” Ros: “El PSOE és l’únic partit capaç de donar un avanç en el Corredor Mediterrani”

- 1 marzo, 2021 -

La diputada del PSPV per Castelló ha ressenyat que els treballs de la Fase II s'han realitzat en horari nocturn Ros: “El PSOE és l’únic partit capaç de donar un avanç en el Corredor Mediterrani”

La diputada del PSPV per Castelló ha ressenyat que els treballs de la Fase II s’han realitzat en horari nocturn

Castellón Información

La diputada nacional del PSPV-PSOE per Castelló i portaveu adjunta del grup parlamentari socialista, Susana Ros, ha afirmat que l’avanç més gran en l’execució del projecte del Corredor Mediterrani s’està donant des que governa el partit socialista. Un exemple d’això és la finalització de les obres de la Fase II en l’estació de Castelló, en la seua part nord, destinada a completar la implantació de l’ample estàndard (1.435 mm) en el tram València-Castelló del Corredor Mediterrani.

Referent a això, Ros ha assenyalat que “el compromís del president del Govern, Pedro Sánchez, i el ministre José Luis Ábalos, per impulsar esta infraestructura tan necessària per a enfortir la competitivitat empresarial de la nostra província és indiscutible”. Així mateix, la diputada també ha fet referència al “gran esforç inversor” del govern progressista de Pedro Sánchez en doblegar la inversió per a esta infraestructura en els pressupostos, després d’anys d’abandó per part del Partit Popular”. En concret, en els últims pressupostos es destinen 1.982 milions d’euros per a l’eix mediterrani dels quals 500 corresponen a la Comunitat Valenciana.

Ros ha valorat la gestió del secretari d’Organització del PSOE i ministre de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, José Luis Ábalos, “per impulsar un projecte com el Corredor Mediterrani tan necessari per a enfortir la competitivitat del nostre teixit empresarial, generar noves oportunitats i apostar per unes alternatives de transport més sostenibles, especialment en l’àmbit de les mercaderies”.

A més, la diputada del PSPV-PSOE per Castelló ha ressenyat que els treballs de la Fase II s’han realitzat en horari nocturn, sense afecció als trens de Rodalia ni a la resta de trens de viatgers i mercaderies i que, esta actuació, millorarà l’explotació i l’aprofitament de la infraestructura, en disposar de més vies en ample mixt, la qual cosa possibilitarà en un futur pròxim els trànsits de mercaderies en l’ample estàndard amb Europa.

Whatsapp Telegram