Jueves, 20 de febrero, 2020  |  
Alcalà-Alcossebre es reuneix amb Aerte per a coneixer la legislació per a l’ampliació de l’Unitat de Respir Alcalà-Alcossebre es reuneix amb Aerte per a coneixer la legislació per a l’ampliació de l’Unitat de Respir

- 10 octubre, 2019 -

La intenció de l'equip de govern és construir una planta superior sobre l'edifici municipal Alcalà-Alcossebre es reuneix amb Aerte per a coneixer la legislació per a l’ampliació de l’Unitat de Respir

La intenció de l’equip de govern és construir una planta superior sobre l’edifici municipal

Castellón Información

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha acollit una reunió entre representants i tècnics municipals amb responsables d’AERTE- Associació Empresarial de Residències i Serveis a Persones Dependents de la Comunitat Valenciana, en concret amb el seu president, José María Toro, i el membre de la junta directiva, Juan García, per tal de conèixer a quin tipus de cobertura legal ha d’acollir-se l’ampliació de la Unitat de Respir Familiar plantejada des de l’Ajuntament.

Per part de l’Alcalde Francisco Juan i les edils María Agut i Marien Traver es va explicar als membres d’AERTE que la intenció de l’equip de govern és construir una planta superior sobre l’edifici municipal en què ja es presta el servei d‘Unitat de Respir Familiar. En aquesta planta s’ubicarien de deu a dotze habitacions, amb capacitat per 20-24 usuaris que rebrien atenció continuada durant les 24 hores, així com festius i caps de setmana. A més, es preveu una actuació de condicionament de la zona exterior de l’edifici, amb la finalitat d’incrementar el seu aprofitament per part dels usuaris. Tècnicament ja s’ha comprovat que la construcció d’una planta superior és totalment viable i no es necessitaria un reforç extra per a l’estructura.

Per part d’AERTE, es van explicar les diferents figures de recursos assistencials previstes en la nova llei de Serveis Socials i a les que podria acollir aquesta ampliació de l’edifici de la Unitat de Respir Familiar. Des de l’associació, van valorar molt positivament aspectes com “la proximitat, les dimensions reduïdes i la creació de llocs de treball per a la població que suposaria aquest nou recurs assistencial”.

L’Alcalde Francisco Juan ha explicat que “el nostre proper pas serà dirigir-nos a la Generalitat Valenciana perquè ens ajuden a tirar endavant aquest centre que suposaria un suport molt important per a les famílies de la nostra població”.

 

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *