Noticias Castellón
sábado, 02 de julio del 2022 | Última actualización: 18:55

Array

Tens un negoci a Vila-real i vols reactivar les vendes? Aquesta reunió t’interessa

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 6 segundos

Noticias Relacionadas

El pròxim 3 de maig hi haurà dues sessions una al matí i altra a la vesprada per a informar dels beneficis de la targeta ‘Fem poble’

Castellón Información

Per tal de superar les actuals dificultats a les quals s’enfronten els negocis locals, l’Ajuntament de Vila-real i Fundació Caixa Rural han desenvolupat un pla promocional per a reactivar les vendes, donar suport a l’activitat comercial i incentivar el consum en els establiments i microempreses de la nostra ciutat.

D’aquesta manera naix la nova targeta ‘Comprant al poble, fem poble’ a través de la qual es canalitzaran els pagaments i els incentius perquè els ciutadans compren en els negocis locals que se sumen a la iniciativa.

La participació en el programa ‘Fem poble’ no suposa cap compromís ni cost per als establiments que s’adherisquen. A més, aquestos negocis disposaran d’una major visibilitat comercial a l’àmbit digital al comptar gratuïtament d’un espai publicitari i, si ho consideren, de venda en Vilatenda.com, la major plataforma comercial en línia de Vila-real.

Per tal d’informar a tots els negocis locals d’aquest projecte convoquem una reunió el dilluns 3 de maig en dos torns un a les 15.30 h i altre a les 18.30 a lasala d’actes Fundació Caixa Rural.

Més informació.