Noticias Castellón
lunes, 04 de julio del 2022 | Última actualización: 15:14

Onda ha iniciat aquesta setmana la retirada de la coberta de fibrociment en l’antiga nau de Persidecor

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 7 segundos

Noticias Relacionadas

Després d’aquests treballs es podrà procedir a l’enderrocament de la nau per a la construcció del nou pavelló esportiu que “el municipi necessita”

Castellón Información 

La retirada de la coberta de fibrociment de l’antiga nau de Persidecor ha començat aquesta mateixa setmana. Fins a aquest moment s’havien realitzat treballs de condicionament per a poder dur a terme aquest pas i posteriorment derrocar l’antiga nau. La construcció del nou pavelló s’ha convertit en una necessitat per a Onda a causa del creixent nombre de persones que practiquen esport a la ciutat. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha afirmat que “aquest nou pas suposa el començament de les obres per a la construcció del nou pavelló que el municipi necessita. Tractem d’oferir aquest servei a la ciutadania al més prompte possible però complint amb la legalitat i les mesures de seguretat oportunes”.

090817 Retirada placas ayuntamiento onda de la nave del futuro pabellón deportivoDurant aquests dies s’està procedint a retirar el fibrociment d’una superfície total de 432 metres quadrats. La presència d’aquest tipus de material ha dificultat les gestions a realitzar per l’Ajuntament d’Onda, ja que es necessita una empresa especialitzada per a retirar-ho. Malgrat açò, els terminis previstos per a iniciar la construcció no s’han vist afectats. Gràcies a l’enderrocament de l’antiga nau, el nou pavelló comptarà amb 1.500 metres quadrats que s’uniran a la xarxa d’instal·lacions esportives d’Onda i reafirmarà l’aposta de l’equip de govern per una ciutat saludable. “Amb aquesta nova construcció i les millores en la resta d’instal·lacions, volem animar i impulsar la pràctica de l’esport i una vida saludable de totes i tots els onders”, ha indicat Huguet, qui ha afegit que “tenim l’ambició que aquest nou pavelló servisca per a desbloquejar altres instal·lacions esportives ara saturades i que, a més, puga albergar tot tipus de competicions supramunicipals”.

El consistori vol comptar amb l’opinió dels usuaris perquè les noves instal·lacions complisquen les seves expectatives. Per aquest motiu, l’alcalde d’Onda al costat del regidor d’Esports, Francisco Chalmeta, es van reunir amb el club de gimnàstica artística per a conèixer d’a prop les necessitats del pavelló. Els suggeriments per part del club s’estan estudiant per a incloure-les en el projecte que es donarà a conèixer en breu. Huguet ha explicat que “aquestes reunions són una demostració que entre totes i tots fem Onda. L’Ajuntament compta amb l’opinió de les persones i els usuaris d’aquestes instal·lacions, ja que són els qui faran ús d’elles i per als qui van destinades”.