Noticias Castellón
viernes, 01 de julio del 2022 | Última actualización: 01:37

El repartiment del lots nadalencs de Caixa Rural de Vila-real serà al Mercat Municipal del 27 de novembre al 5 de desembre

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 17 segundos

Noticias Relacionadas

L’entitat i el recinte municipal col·laboren en la iniciativa que pretén incentivar les vendes i dinamitzar l’espai 

Castellón Información 

La Regidoria d’Economia i Caixa Rural Vila-realcol·laboraran en el repartiment dels tradicionals lots nadalencsque entrega l’entitat bancària vila-realenca, que per primera vegada es lliuraran al Mercat Central.La iniciativa s’emmarca en l’objectiu de l’àrea que dirigeix el regidor Xus Madrigald’incentivar les vendes i dinamitzar el recinte municipal.

El repartiment de lots nadalencs de Caixa Rural Vila-real s’iniciarà el dimecres 27 de novembre,entre els pensionistes vila-realencs que tenen domiciliada la seua pensió en l’entitat. En total,s’entregaran prop de 4.700 d’aquests packs que els majors podran recollir,com a novetat, en el Mercat Central de Vila-real, gràcies al conveni de col·laboració amb l’Ajuntament. Aquesta nova ubicació es deu a l’aposta decidida del consistori per potenciar el Mercat Central i donar-li impuls per a revitalitzar les vendes i atraure a clients.

Juntament amb els lots,s’entregarà un regal als pensionistes, així com un val patrocinat pels venedors per valor de 5€ canviable per a compres superiors a 50 €en les parades del Mercat Central i un altre xec de 5 euros per a canviar en la Tenda Taula de la Cooperativa Catòlic Agrària. D’aquesta forma, l’entitat inicia les accions prèvies a les festes nadalenques, amb multitud d’activitats per a festejar aquestes dates.

Els lots nadalencs es repartiran els dies 27, 28 i 29 de novembre i els dies 2, 3, 4 i 5 de desembre al Mercat Central en horari de 9 a 14h i de 17 a 20h.