jueves, 21 de enero, 2021  |  
El consistori de Betxí destinarà 230.000 euros a millorar els camins rurals i carrers de la localitat El consistori de Betxí destinarà 230.000 euros a millorar els camins rurals i carrers de la localitat

- 27 noviembre, 2020 -

Remolar ha apuntat que “per fi veem l’’eixida a gastar el superàvit que els ajuntaments tenim" El consistori de Betxí destinarà 230.000 euros a millorar els camins rurals i carrers de la localitat

Remolar ha apuntat que “per fi veem l’’eixida a gastar el superàvit que els ajuntaments tenim»

Castellón Información

L’Ajuntament de Betxí ja disposa del projecte complet de pavimentació de diversos camins rurals i de millora de carrers de la població. Amb un pressupost total de 230.000 euros, els treballs se centraran en el camí del Campàs, del Solaig i de les Teixidores, així com en una trentena de punts urbans on l’asfalt es troba en un estat deteriorat i la completa urbanització del carrer de Sant Francesc.

D’esta forma, el consistori escometrà un any més el pla de millora de vies rurals que anualment implementa, tot i que en esta ocasió es farà amb una inversió històrica provinent del superàvit municipal.

Alfred Remolar, ha apuntat que “per fi veem l’’eixida a gastar el superàvit que els ajuntaments tenim i sense dubte que l’activació d’estos fons suposaran una millora evident en la qualitat de vida del veïnat i en les condicions dels llauradors del municipi”.

Així mateix, el consistori prepara una subvenció d’àmbit europeu en què inclou la pavimentació del camí de les Vinyes i de Mascarell, un dels eixos principals del terme betxinenc. A l’espera que intervenció done la llum verda definitiva, en estos moments s’està treballant en el plec de condicions que regirà el procés de licitació del projecte.

Google+
Whatsapp Telegram