Noticias Castellón
viernes, 01 de julio del 2022 | Última actualización: 00:53

La reforma de l’avinguda Primer de Maig de Betxí ja quasi és una realitat

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 46 segundos

Noticias Relacionadas

El projecte consisteix principalment en l’ampliació de les voreres, la substitució de la vegetació i la reorganització de les zones d’aparcament

Castellón Información

L’Ajuntament de Betxí ha informat que les obres de remodelació de l‘avinguda Primer de Maig, una de les principals vies de la localitat, començaran el 28 de febrer. Es tracta d’un dels projectes més importants del municipi per a 2022 i des del consistori s’ultimen tots els detalls perquè s’inicien sense cap inconvenient els treballs que es van adjudicar per 450.000 euros.

Alfred Remolar, alcalde del municipi, ha fet una comunicació en directe a través de Facebook informant el veïnat de la reforma que es durà a terme i per a resoldre qualsevol dubte, a la qual s’han connectat desenes de persones,. El primer edil ha comentat que “l’ajuntament està a disposició per escoltar suggeriments i comentaris per tal d’enriquir el projecte”. Paral•lelament, ¡ des del consistori també s’ha enviat una nota informativa escrita a tot el veïnat amb tota la informació i detalls sobre els treballs.

Respecte a la durada de les obres, s’ha establert entre constructora i ajuntament un termini d’execució de cinc mesos, començant els treballs per la part nord i finalitzant pel sud. A més, s’ha informat des del govern local que l’avinguda no es tallarà al trànsit completament, sinó que es deixarà habilitat sempre un sentit de circulació.

El projecte consisteix principalment en l’ampliació de les voreres, la substitució de la vegetació i la reorganització de les zones d’aparcament. Amb això, l’equip de govern que lidera Alfred Remolar pretén augmentar els espais per als vianants i duplicar les places d’estacionament, mantenint així el seu compromís amb la millora de la mobilitat urbana.

En aquest sentit, Remolar explica que “aquesta reforma és una de les principals inversions per a 2022 i es continua amb la línia marcada en urbanisme en els últims anys en què s’ha anat remodelant a poc a poc els principals carrers del municipi amb l’objectiu de guanyar espai per als vianants, augmentar places d’aparcament i facilitar la circulació”.