viernes, 16 de abril, 2021  |  
Prop de 100 personas han passat per les Tourist Info d’Almenara en Setmana Santa Prop de 100 personas han passat per les Tourist Info d’Almenara en Setmana Santa

- 6 abril, 2021 -

Pérez ha assenyalat que espera que la afluència de gent repercutisca de manera favorable en l'economia de la localitat Prop de 100 personas han passat per les Tourist Info d’Almenara en Setmana Santa

Pérez ha assenyalat que espera que la afluència de gent repercutisca de manera favorable en l’economia de la localitat

Castellón Información

Les Oficines de Turisme d’Almenara han registrat aquesta Setmana Santa un rècord de visites per a informar-se sobre els atractius turístics del municipi com són el Paratge dels Estanys, la marjal, altres recursos naturals així com l’entorn del Castell. Han sigut al voltant de 100 les persones que han passat per les Tourist Info durant aquests dies. A més s’han completat les propostes d’oci organitzades com van ser el taller de milotxes o la ruta per a l’observació de fauna en les zones humides.

L’alcaldesas d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat que “aquests dies hem vist tant a la platja i els Estanys molta gent, especialment veïns i veïnes que tenen els apartaments a la nostra platja i altres persones que ens han visitat des de tots els punts de la Comunitat Valenciana”. Pérez ha assenyalat que “esperem que aquesta afluència de gent durant els dies grans de la Setmana Santa i Pasqua repercutisca de manera favorable en l’economia de la localitat”.

A més ha destacat que “de manera majoritària s’han complit les normatives sanitàries vigents” així com les restriccions municipals pel coronavirus. Destacar que hi ha hagut un operatiu especial de la Policia Local així com també han estat els voluntaris del Casal Jove en la zona del Passeig Marítim recordant les normes sanitàries vigents com l’ús de la màscara o la distància de seguretat. També es van barrar les zones recreatives i paellers dels Estanys i la Muntanyeta del Dipòsit, que continuaran tancats de manera indefinida.

Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Deja un comentario