Domingo, 25 de octubre, 2020  |  
Rallo acusa als populars “de ocultar les seues vergonyes embolicant-se en la bandera d’Espanya” Rallo acusa als populars “de ocultar les seues vergonyes embolicant-se en la bandera d’Espanya”

- 25 septiembre, 2020 -

Ha enlletgit al PP que aprofiten este moment d'excepcionalitat per la pandèmia mundial per a "tirar el codi penal al cap de ningú" Rallo acusa als populars “de ocultar les seues vergonyes embolicant-se en la bandera d’Espanya”

Ha enlletgit al PP que aprofiten este moment d’excepcionalitat per la pandèmia mundial per a “tirar el codi penal al cap de ningú”

Castellón Información

“La història sempre recordarà al Partit Popular per la corrupció sistèmica dels seus governs, i per utilitzar les institucions de l’Estat —ni més ni menys que al Ministeri de l’Interior— per a intentar ocultar-ho”. Així s’ha pronunciat el senador del PSPV-PSOE per Castelló, Artemi Rallo, durant la seua compareixença dimecres passat en el ple del Senat en el qual es debatia la proposta del Partit Popular de tipificació penal del referèndum il·legal.

Rallo ha argumentat que “no estem abordant un tema nou, al contrari, és un espantall recurrent que el Partit Popular exhibix quan necessita ocultar les seues vergonyes embolicant-se en la bandera d’Espanya. I, en estos dies i setmanes, al PP li aclaparen dues paraules que necessita camuflar: Ayuso i Kitchen“.

Referent a això, el senador socialista ha assenyalat que “dos anys després de la sentència Gürtel que va apartar al PP del Govern, els Tribunals els recorda que el passat sempre torna, i que durant dècades no s’esborrarà de la memòria dels espanyols el finançament il·legal del Partit Popular”.

Rallo ha enlletgit al PP que aprofiten este moment d’excepcionalitat per la pandèmia mundial per a “tirar el codi penal al cap de ningú” i que ho faça, precisament, un partit que “acumula desenes i desenes de causes penals per corrupció, imputats per tants delictes com recull mig Codi Penal, amb un ministre de l’Interior al qual acaben d’imputar per espionatge al seu extresorer Barcenas i una exsecretària general del PP que es reunia amb un policia corrupte per a ordir una conspiració contra la justícia”.

Rallo lamenta que el PP “sempre caiga en la temptació del populisme punitiu perquè la seua resposta sempre és la mateixa: més delictes i més penes; ni proporcionalitat ni intervenció mínima com a marca el propi Tribunal Suprem”. “Però al PP el que diu el Tribunal Suprem li resulta indiferent perquè tenen una visió rància i reaccionària dels valors inherents a l’Estat de Dret d’una democràcia avançada”, ha afegit.

El senador del PSPV-PSOE per Castelló acusa el PP “d’estar en el soroll, la irresponsabilitat i la deslleialtat amb Espanya i els espanyols. Esta Proposició de Llei que debatem va ser registrada en la Cambra pel PP el passat 8 de maig. En això estaven vostés llavors en plena pandèmia, quan els morts es comptaven per centenars, quan li negaven al Govern el seu suport per a prorrogar l’estat d’alarma, quan els treballadors espanyols veien amenaçats les seues ocupacions i quan les famílies patien pel seu futur”. “En definitiva, només pensant en els seus interessos partidistes, obsessionats per l’amenaça de Vox, embolicant-se en la bandera i aguditzant el conflicte català a la cerca de profit partidista”, ha conclòs.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *