Noticias Castellón
sábado, 28 de enero del 2023 | Última actualización: 23:03

Quines són les activitats preparades per a xiquets i xiquetes aquests dies a Vila-real?

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 22 segundos

Noticias Relacionadas

L'ajuntament ha programat una extensa programació perquè aquestes festes de nadal es puguen viure a la ciutat

L'Ajuntament de Vila-real, en col·laboració amb les entitats i el comerç local, anima a viure el Nadal a la ciutat a través d'una programació especial d'activitats culturals, lúdiques i de dinamització comercial. Una extensa programació que va començar el 9 de desembre i que es prolongarà fins a l'arribada dels Reis Mags d'Orient. 

Recapitulant les accions preparades des de hui mateix, dimecres 28 de desembre, la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Vila-real ha preparat uns tallers de manualitats i jocs a les 12.00 hores en el recinte de la Fira de Nadal, que es troba en l'Avinguda Murà. 

El dijous 29 de desembre l'Associació Mercat Central juntament amb la Regidoria de Comerç ha organitzat per als xiquets i les xiquetes un contaconte titolat: "Com una cabra! Conte per a riure". L'activitat es durà a terme a les 12:00 hores al Mercat Central de la ciutat. 

El mateix dijous a les 18:00 hores a la Fira de Nadal es desenvoluparan tallers de manualitats, jocs i uns molt adaptats a la plataforma de moda Tik Tok. Seguidament, a les 20.00 hores a l'Auditori Municipal el grup de Danses El Raval i la regidoria de Cultura han organitzat l'activitat: "Danses a Nadal".

Mentre que, el divendres 30 de desembre la Fira de Nadal acollirà l'obra de teatre: "La Ratolina Presumida" a les 12:00 hores

Com porta sent tradició, el dissabte 31 els més xicotets també comptaran amb les seues campanades adaptades. Enguany, amb gallets de taronja amb un DJ animador a les 12.00 hores en la Fira de Nadal.

Per part seua, l'activitat que donarà la benvinguda al 2023 serà la d'un espectacle de màgia a les 18.00 hores en la Fira de Nadal. I el dilluns dia 2 de gener a la mateixa hora que el dia anterior, es realitzarà una obra de teatredenominada: "Salvem el bosc".

Així doncs, el dimarts 3 de gener els xicotets de la casa podran gaudir de l'espectacle ventrilòquia a les 18:00 horesal recinte de la Fira. 

El 5 de gener serà el dia gran, el que tots els xiquets esperen amb molta ànsia. Al matí, a les 11.30 hores en el Mercat Central es durà a terme el circ i malabars: "El gran canyon". A la vesprada, la màgia inundarà els carrers de la ciutat amb la cavalcada dels Reis Mags que començarà a les 18.00 hores, un any més organitzada per Joventut Antoniana i la Regidoria de Joventut. La cavalcada recorrerà les avingudes de Pius XII, Murà, Francesc Tàrrega, carrers de Sant Pasqual i Major i Plaça Major.