Noticias Castellón
viernes, 29 de marzo de 2024 | Última actualización: 12:29

La pujada de temperatures provoca que Alcalà avance els tractaments contra els mosquits en zones no urbanes

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 6 segundos

Noticias Relacionadas

Es torna a reiterar la necessària col·laboració ciutadana per evitar focus que puguen afavorir la propagació en entorns domèstics

Castellón Información

L'Ajuntament d'Alcalà de Xivert-Alcossebre està realitzant els tractaments contra els mosquits a les zones no urbanes amb l'objectiu de combatre els focus en els terrenys abandonats circumdants als nuclis de població creant un cordó que evite la proliferació. També s'han realitzat controls en els embornals per a la proliferació del mosquit tigre en zones urbanes i zones localitzades com humides pels equips de prevenció. L'empresa adjudicatària Lokímica S.A, que desenvolupa les diferents accions preventives durant tot l'any, ha començat l'aplicació dels tractaments preventius, a causa de la pujada de les temperatures. I es coordina amb la Regidoria de Serveis per a realitzar les actuacions preventives que garantisquen la no proliferació de mosquits durant el període estival.

Un cop més, es reitera que els veïns inspeccionen els seus propietaris particulars per assegurar-se que no s'acumule aigua estancada que puga generar la proliferació de mosquits. Altres mesures a tenir en compte són vigilar el reg d'aigua per degoteig, l'acumulació d'aigua en canaletes, protegir pous i aljubs, mantenir els nivells de clor adequat en piscines, revisar el buit dels arbres o renovar cada dia l'aigua en recipients per a animals.