jueves, 15 de abril, 2021  |  

- 30 abril, 2019 -

En 2015 ja va proposar un pacte local per l'ocupació que va ser rebutjat per l'alcalde del PP, Francisco Juan, qui va fer gala...

En 2015 ja va proposar un pacte local per l’ocupació que va ser rebutjat per l’alcalde del PP, Francisco Juan, qui va fer gala d’una preocupant falta d’empatia amb les famílies afectades pel drama de l’atur

 Castellón Información

 El candidat del PSPV-PSOE a l’alcaldia d’Alcalà de Xivert i Alcossebre, Joan Ronchera, es compromet a crear una regidoria específica destinada a l’ocupació i la dinamització econòmica a partir del dia 26 de maig si obté la confiança de les ciutadanes i els ciutadans. Ho farà perquè per als socialistes, la lluita contra l’atur és una de les nostres prioritats. Creu que des de l’ajuntament cal establir les bases i fer tot el que calga per a generar activitat econòmica i riquesa en el municipi.

Ha afegit que ho farem perquè és necessari i per coherència, perquè una de les primeres mesures que vam proposar en 2015, quan l’actual corporació va tirar a caminar, va ser la creació d’un pacte local per l’ocupació”. No obstant això, lamenta, l’alcalde del PP, Francisco, Juan, insensible davant el drama de l’atur que afecta a moltes famílies del nostre poble, no va voler posar en marxa una mesura que era necessària. I que ho continua sent.

Per això, si Joan Ronchera és el pròxim alcalde d’Alcalà de Xivert i Alcossebre, asseurà entorn d’una taula, que es reunirà periòdicament, als diferents grups polítics, a representants d’empresaris, comerciants i treballadors, de les administracions amb competència en matèria de treball, i experts de la Universitat Jaume I. El que es pretén és que els diferents actors facen proposades que seran valorades i, arribat el cas, posades en pràctica.

El candidat del PSPV-PSOE ha finalitzat dient que les persones que estan al capdavant de les diferents administracions tenen l’obligació de fer tot quant estiga a la seua mà per a procurar el benestar de les famílies.

Whatsapp Telegram